Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Το Μανιφέστο μιας Ελληνίδας

Αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση μεταξύ των Ελλήνων πολιτών ότι η Ελλάδα πήρε λάθος δρόμο.
Τα μέτρα σκληρής λιτότητας εμπνεύσεως ΔΝΤ είναι οδυνηρά και παράλληλα αναποτελεσματικά. Η οικονομική δραστηριότητα συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται με ρυθμούς αδιανόητους για καιρό ειρήνης, τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, ενώ παρατηρείται υστέρηση εσόδων στα ταμεία του κράτους. Με τα μικροποσά που προσπαθούν να μαζέψουν από μισθωτούς και συνταξιούχους εν μέσω ύφεσης δεν πρόκειται να μειωθεί το χρέος ούτε να δημιουργηθούν τα πλεονάσματα, που θα επέτρεπαν την αποπληρωμή του.

Το λογαριασμό καλούνται να πληρώσουν αποκλειστικά τα μεσαία και ασθενέστερα στρώματα. Παράλληλα, μας ανακοινώνεται ότι υπάρχει η πρόθεση να φορολογηθούν τα υψηλά εισοδήματα και να τιμωρούνται οι φοροδιαφεύγοντες χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής χρόνος ούτε ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί αυτό. Διάσημοι μεγαλοφοροφυγάδες κυκλοφούν εν τω μεταξύ ελεύθεροι χωρίς καμία συνέπεια. Αντίθετα, οι περικοπές μισθών και συντάξεων αποφασίζονται και πραγματοποιούνται αμ' έπος αμ' έργον. Οι αιτίες της κρίσης δεν αίρονται, οι δομές του κομματικού κράτους μένουν ανέπαφες. Ένα ιδιότυπο καθεστώς ατιμωρησίας λειτουργεί υπέρ αυτών που πραγματικά ευθύνονται για την κρίση.

Η κυβέρνηση της Πάρου, αφού υφάρπαξε με ψέμματα την ψήφο των πολιτών διαβεβαιώνοντας ότι «λεφτά υπάρχουν», ακολουθεί τις δικές της πολιτικές ερήμην τους. Δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει την έλευση του ΔΝΤ. Αντίθετα, με τις πράξεις και παραλείψεις της, απέδειξε ότι ό,τι έπραξε, ήταν επιλογή της.

Το Μνημόνιο σύμφωνα με την άποψη κορυφαίων ειδικών είναι νομικά έωλο και αντισυνταγματικό, καθώς δεν έχει κυρωθεί από τα 3/5 της Βουλής, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις, στις οποίες παραχωρείται εθνική κυριαρχία. Σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω Memorandum Συνεργασίας τα ομόλογα, που έχουν στα χέρια τους οι επενδυτές, μετατρέπονται σε πολύτιμα ενυπόθηκα δάνεια. Έστω και μία δόση να καθυστερήσει το ελληνικό κράτος, οι πιστωτές μας έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς γης και λοιπών περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, τα οποία σύμφωνα με το ίδιο Μνημόνιο παύουν να έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας. Απορούμε πώς είναι δυνατόν να έχει υπογράψει μια τέτοια συμφωνία στο όνομα του ελληνικού λαού μια εκλεγμένη κυβέρνηση και διερωτώμαστε τίνων τα συμφέροντα εκπροσωπεί.

Ανάμεσα δε στην εγχώρια ελίτ, η οποία κατά κύριο λόγο ωφελήθηκε από το καθεστώς ασυδοσίας και ατιμωρησίας τα προηγούμενα χρόνια πλουτίζοντας εις βάρος του ελληνικού δημοσίου, βρίσκει κανείς, όχι τυχαία, τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Μνημονίου, οι οποίοι κόπτονται ότι επιτέλους πρέπει να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας.

Η κατεστημένη κρατικοδίαιτη δημοσιογραφία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει ότι όλοι φταίμε το ίδιο (περίπου), ώστε να επιμεριστούν οι ευθύνες για την κατάσταση και ο λαός να νιώσει ένοχος, να πάψει να αντιδρά. Στοχευμένα εφαρμόζεται το διαίρει και βασίλευε στρέφοντας τη μια επαγγελματική ομάδα εναντίον της άλλης, ενώ στην πραγματικότητα η δυσπραγία της μίας συμπαρασύρει και τις άλλες στην καταστροφή. Δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία δανείζεται το ελληνικό κράτος υπό επαχθέστατους όρους καταλήγουν στις τράπεζες χωρίς όμως να διοχετεύονται στην πραγματική οικονομία.

Όλα αυτά κινούνται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Εμείς οι Έλληνες πολίτες επιμένουμε να μάθουμε γιατί οι κυβερνώντες επέλεξαν έναν δρόμο, ο οποίος οδηγεί την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό στον όλεθρο. Για ποιο λόγο κι ενώ ήδη είχαν ενημερωθεί πριν τις εκλογές από τον κ. Προβόπουλο για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και η διεθνής συγκυρία λόγω κρίσης ήταν αρνητική, παραπλάνησαν το εκλογικό σώμα. Γιατί και μετά το ξέσπασμα της ελληνικής κρίσης δεν δανείστηκαν έγκαιρα και όσο το επέτρεπαν τα επιτόκια (μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2010 περίπου), ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας μέχρι το τέλος του 2010 και να κερδηθεί χρόνος, παρά επιδόθηκαν σε μελοδραματισμούς και επιδείξεις κατασυκοφάντησης του ελληνικού λαού στα πέρατα της Οικουμένης. Γιατί με τη γνωστή ιστορία του Τ10 έδωσαν την ευκαιρία στους κερδοσκόπους να «γδάρουν» την Ελλάδα αντί να τη θωρακίσουν ως όφειλαν. Οφείλουν να μας δώσουν πειστικές εξηγήσεις για όλα αυτά.

Απαιτούμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Να ακολουθηθούν οι δρόμοι του χρήματος, το οποίο ποτέ δεν πήραμε στα χέρια μας, αλλά τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε. Να μάθουμε υπό ποιες συνθήκες συνήφθησαν τα δάνεια και πού διοχετεύτηκαν τα χρήματα. Δάνεια που συνήφθησαν για να καταναλωθούν μεταξύ ημετέρων ΔΕΝ υποχρεούται να πληρώσει ο ελληνικός λαός. Ποσά που δανειστήκαμε για να αγοράσουμε σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές εξοπλισμό από ξένες εταιρείες, οι οποίες δωροδόκησαν πρόσωπα κλειδιά της κρατικής μηχανής εις βάρος του Δημοσίου, επίσης θεωρούμε ότι δεν μπορεί να μας επιβαρύνουν.

ΖΗΤΟΥΜΕ άμεση αναθεώρηση των δανειακών συμβάσεων.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία δρα εν λευκώ και χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, καθώς αποδεδειγμένα γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά υποσχόταν παροχές. Παραπομπή σε δίκη όλων των υπευθύνων για οικονομικές ατασθαλείες και υπογραφή συμβάσεων προς το συμφέρον ξένων παραγόντων και όχι του ελληνικού λαού Εκλογές για την ανάδειξη κυβέρνησης, που θα διαπραγματευτεί καλύτερους όρους εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους, που θα επιτρέψουν σταδιακά την οικονομική ανάκαμψη. Αλλάζουμε νοοτροπία
Όλοι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμά μας και την Έννομη Τάξη. Δημιουργούμε ισχυρές συλλογικότητες. Αρνούμαστε να αφανιστούμε, αγωνιζόμαστε με κάθε διαθέσιμο μέσο και για όσο χρειαστεί για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά μας. Αναγνωρίζουμε ότι φτάσαμε ίσαμε εδώ, γιατί ιδιωτεύαμε και επιτρέψαμε σε ανάξιους και υστερόβουλους να μας κυβερνήσουν. Μας αρκούσε να ευημερεί η οικογένειά μας. Τώρα αλλάζουμε νοοτροπία. Θέλουμε να δούμε το λαό μας να προκόβει. Θέλουμε ο κάθε συμπολίτης μας να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς από τη δουλειά του. Θέλουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να γεννηθούν σε μια Ελλάδα αντάξια της Ιστορίας και της Πνευματικής της Παράδοσης. Εάν αποδοθεί δικαιοσύνη, έχουμε να κερδίσουμε όλοι ανεξάρτητα από κοινωνική τάξη ή επαγγελματική ομάδα. Εκτός από τους υπαιτίους της κατάστασης, οι οποίοι ωφελούνται από την τωρινή κατάσταση χάους και αποδιοργάνωσης.

Μπορεί να μην έχουμε έτοιμο το νέο κυβερνήτη της Ελλάδας, αλλά στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ελληνικός λαός έχει και αξίζει καλύτερες επιλογές από τα συνήθη διεφθαρμένα πρόσωπα του πολιτικού συστήματος, τα οποία τον καταστρέφουν ούτως ή άλλως. Οι άξιοι κυβερνήτες εμφανίζονται όταν ένας λαός αποδείξει ότι τους αξίζει, ότι είναι ώριμος και αποφασισμένος να πάρει τις τύχες του στα χέρια του.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
ΚΛΕΙΝΩ την τηλεόραση. ΣΥΖΗΤΩ με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ για την κατάσταση από πολλές πηγές. Διασταυρώνω την κάθε πληροφορία και σχηματίζω τη δική μου προσωπική άποψη. ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από το Σεπτέμβριο και μετά. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να αποφασίζουν άλλοι χωρίς εμένα για μένα. Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ευαγγελία
Antinews



Δεν υπάρχουν σχόλια: