Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Καταδικάζει το State Department τις δηλώσεις του ραβίνου Ovadia Yosef

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών μέσω του εκπροσώπου του Philip Crowley χαρακτήρισε τις δηλώσεις του ραβίνου Rabbi Ovadia Yosef περί «αφανισμού όλων των παλαιστινίων» ως υποκινούμενες καθώς τραυματίζουν τη διαδικασία ειρήνευσης στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα το state department χαρακτήρισε τα σχόλια του ραβίνου, με μεγάλη επιρροής ανάμεσα στα ακραία εθνικιστικά στοιχεία του Ισραήλ, ως «βαθύτατα προσβλητικά».

«Τα συγκεκριμένα σχόλια όχι μόνο είναι βαθύτατα προσβλητικά αλλά η υποκίνησή τους τραυματίζει την ειρηνευτική διαδικασία. Είμαστε λυπημένοι και καταδικάζουμε τις εμπρηστικές αυτές δηλώσεις του Ovadia Yosef» δήλωσε ο Crowley.

O Ovadia ο οποίος ηγείται του θρησκευτικού κόμματος Shas, το οποίο μετέχει και στην κυβέρνηση συνασπισμού tου Benjamin Netanyahu είχε δηλώσει πως εύχεται τον αφανισμό τόσο του προέδρου της παλαιστινιακής αρχής Mahmud Abbas όσο και των ίδιων των παλαιστινίων. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε επίσης πως οι απόψεις του Ovadia δεν αντικατοπτρίζουν τις θέσεις του ισραηλινού Πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στην Washington αυτή την εβδομάδα για απευθείας συνομιλίες με τον παλαιστίνιο ηγέτη Mahmud Abbas.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας που τα έχει πάρει στην κράνα για δικούς του λόγους με τους Αλβανούς πχ. δεν θα μιλούσε"για αφανισμό όλων των Αλβανών¨!!
Πόσο μάλλον αν ήταν ηγέτης κόμματος σαν τον Ovadia. Τελικά αυτή η Ιουδαϊκή Θρησκεία μέσα στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και την συγχώρεση είναι, ή μήπως εμείς είμαστε τα κορόϊδα που πιστεύουμε σε αυτές τις αξίες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: