Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

«Δεν θα κλείσουμε τον διακόπτη μόλις διαβούμε την πόρτα»

Ο διοικητής της πολυεθνούς δύναμης ασφαλείας στο Αφγανιστάν (ISAF) στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους διευκρινίζει σε συνέντευξή του, που μεταδόθηκε σήμερα από το δίκτυο Fox News, τις δηλώσεις του σχετικά με την ημερομηνία της αποχώρησης των στρατευμάτων από τη χώρα, εξηγώντας πως ο Ιούλιος του 2011 θα σημάνει την απαρχή μίας «διαδικασίας».

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς είχε επαναλάβει στα μέσα Αυγούστου πως η ημερομηνία του Ιουλίου 2011 για την έναρξη της αποχώρησης των δυνάμεων από το Αφγανιστάν αποτελεί πλέον θέσφατο, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Πετρέους για το θέμα, στις οποίες ο στρατηγός υποστήριζε αντιθέτως πως η ημερομηνία αυτή δεν είναι «περιοριστική».

"Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μιλώντας για τον Ιούλιο του 2011 είναι πως δεν σημαίνει ότι πρόκειται να οδηγηθούμε στην έξοδο και να κλείσουμε τον διακόπτη μόλις διαβούμε την πόρτα. Δεν πρόκειται για μία έξοδο, αλλά για ένα άμεσο μήνυμα" προς την αφγανική κυβέρνηση, τόνισε ο Πετρέους στο Fox.

"Πρόκειται να πούμε σαφώς πως τον Ιούλιο του 2011 θα ξεκινήσει μία διαδικασία. Και ο ρυθμός αυτής της διαδικασίας θα καθοριστεί από τις συνθήκες στο πεδίο» και από την ευρυθμία της διαβίβασης εξουσιών από τις ξένες δυνάμεις στον αφγανικό στρατό, τόνισε.

Ερωτηθείς επίσης, εάν οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται με τους Ταλιμπάν, ο ίδιος απάντησε πως οι διαβουλεύσεις τελούνται «υπό την πλήρη ευθύνη των Αφγανών», αλλά οι ΗΠΑ "ενημερώνονται ευρύτατα και σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις υπήρξαν διευκολύνσεις" από την πλευρά τους.

Σε περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις που έχει θέσει για τη συμφιλίωση με τους Ταλιμπάν ο αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι, «κοντολογίς, να αποδεχθούν το Σύνταγμα, να καταθέσουν τα όπλα, να κόψουν τους δεσμούς με την Αλ Κάιντα και να συμμετάσχουν στην κοινωνία των πολιτών», τότε «δεν βλέπω γιατί δεν θα πρέπει να υποστηρίξουμε την συμφιλίωση».

«Στο Ιράκ έχουμε παρακαθίσει στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που είχαν κηλιδωμένα τα χέρια τους με αίμα. Αυτό άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις εξεγέρσεις, όταν αυτές φθάνουν στα τελευταία τους στάδια», υπογράμμισε ο Πετρέους.

i-reportergr.com
Σημ.axinosp:Το πούλο και σπίτια σας Γιάνκηδες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: