Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ο ΟΓΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

Το ζήσαμε και αυτό. Ήρθε σήμερα ο ταχυδρόμος και μας έφερε την επιταγή του ΟΓΑ για το πολυτεκνικό επίδομα αλλά μας είπε οτι είναι ακαλυπτή διοτι ο ΟΓΑ δεν τους κατέθεσε χρήματα και να πάρω απο την ερχόμενη εβδομάδα στο ταχυδρομείο για να μάθω πότε θα κατατεθούν.
Αντε να έξέδειδε πολίτης ακάλυπτη επιταγή τι ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είχε να πέσει? Και ρωτώ τι γίνονται όλα αυτά τα λεφτά που ακούμε κάθε μέρα απο τα δελτία ειδείσεων που το ΣΔΟΕ ανακαλύπτει? Δεν φτάνουν για να καλύψουν την μαύρη τρύπα η δεν εισπράτονται ποτέ και απλώς μας δουλεύουν?

Αναγνώστης

tromaktiko

Σημ.axinosp:Αυτό δεν είναι τίποτα από χειμώνα να δείτε ακάλυπτη επιταγή Δημοσίου που θα πάει σύννεφο.
Και όχι μόνο αυτό αλλά και μισθοδοσίες Δημοσίων υπαλλήλων που θα "αργούν" να πληρωθούν και συντάξεις που δεν θα "υπάρχουν", έχει να γίνει....... της πουτάνας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: