Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Απέσυρε τις καταθέσεις του το Ιράν για να προλάβει το «πάγωμα»

Το Ιράν πρόλαβε να αποσύρει όλες τις ιρανικές καταθέσεις από τις ευρωπαϊκές τράπεζες, σε μία προσπάθεια να αντιπαρέλθει τον τελευταίο «γύρο» διεθνών κυρώσεων σε βάρος του, λόγω του αμφιλεγόμενου πυρηνικού του προγράμματος, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της Τράπεζας του Ιράν.

«Από την ώρα που έχουμε αποσύρει όλες τις καταθέσεις μας από την Ευρώπη, μέσω της Κεντρικής Τράπεζας στην Τεχεράνη, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις καταθέσεις αυτές» τόνισε ο Μαχμούντ Μπαχμανί, σύμφωνα με το πρακτορείο Irna.

Ωστόσο, ο Μπαχμανί δεν αποκάλυψε, ούτε πότε έγιναν οι εν λόγω αναλήψεις, ούτε τα ποσά τους, ούτε τον τελικό προορισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι την 9η Ιουνίου το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ επέβαλε στην Τεχεράνη έναν ακόμα «γύρο» διεθνών κυρώσεων, τις τέταρτες κατά σειράν μετά από το 2006, που περιελάμβαναν και τη δέσμευση ιρανικών τραπεζικών κυρώσεων στην αλλοδαπή, «σε μία προσπάθεια παρεμπόδισης κίνησης ιρανικών κεφαλαίων σχετικών με το πυρηνικό πρόγραμμα στο Ιράν». Αυτή η εντολή από το Συμβούλιο Ασφάλειας, υλοποιήθηκε με πολύ αυστηρότερο τρόπο και από τις ΗΠΑ και από την ΕΕ.

Στο Ιράν ανακοινώθηκε επίσημα στην αρχή Αυγούστου ότι «οι εισαγωγές από ΗΠΑ και ΕΕ μειώνονται προς όφελος της ιρανικής βιομηχανίας».

TVXS
Σημ.axinosp:Τι σημαίνει αυτό, ότι για να πάρει η Ευρώπη πετρέλαιο από το Ιράν, πρέπει να καταθέσει λεφτά σε Τουρκικές, Λιβανέζικες, Αραβικές, ή Κινέζικες Τράπεζες αναλόγως που θα βάλουν τα λεφτά τους οι Ιρανοί. Τώρα τι πέτυχαν οι Ευρωπαίοι με τα μέτρα αυτά εναντίον του Ιράν, τους έκλασαν τα αρχίδια με το συμπάθιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: