Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Εάν το παιδί δεν κάνει...

Το παιδί δεν κάνει και γι' αυτό του παίρνουμε συμβούλους που μας στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά. Μεταξύ των οποίων δεν υπάρχει κάποιος για την ελληνική γλώσσα, όπου πράγματι έχει μεγάλες αδυναμίες το παιδί. Αντί λοιπόν να του παίρνουμε συμβούλους για να το βοηθήσουν, θα έπρεπε να το διώξουμε και να πάρουμε ένα άλλο στη θέση του. Στο κάτω-κάτω, η πρόσληψη των συμβούλων φανερώνει/επιβεβαιώνει την ανικανότητα. Δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά μόνο του κι έτσι προσλαμβάνει συμβούλους.
Τους οποίους συμβούλους δεν τους πληρώνει ο ίδιος ή η οικογένειά του. Θα τους πληρώσουμε εμείς. Οπως πληρώνουμε ήδη την "εμπνευσμένη" ηγεσία του. Αν μιλούσαμε για μαθητή, αυτός θα έμενε στην καλύτερη περίπτωση ανεξεταστέος. Δυστυχώς όμως για μας, μιλάμε για τον πρωθυπουργό. Οπότε ας του δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι λέγοντάς του ευγενικά "Thanks for nothing."
Swell

Δεν υπάρχουν σχόλια: