Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Νέο ρεκόρ ο χρυσός στα $1,891

Σε νέο ιστορικό υψηλό αναρριχήθηκε ο χρυσός τη Δευτέρα σημειώνοντας άλμα σχεδόν 40 δολ. και πλησιάζοντας το επίπεδο των 1.900 δολ. καθώς οι ανησυχίες για την αδύναμη οικονομική ανάπτυξη και οι αναταράξεις από την κρίση χρέους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού συνεχίζουν να τροφοδοτούν το αγοραστικό ενδιαφέρον για το πολύτιμο μέταλλο.

Το πιο ενεργό συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε 39,70 δολ. ή 2,1% για να ολοκληρώσει τις συναλλαγές σε νέο ρεκόρ στα 1.891,90 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ενώ στα υψηλά της ημέρας σκαρφάλωσε στα 1.899,40 δολ. ανά ουγγιά......


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:τριχίλιαρο άνετα πριν το 2012, για να μην πούμε για παραπάνω τιμή και φρικάρουν κάποιοι !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

very small - thanks :) don't listen to all the above, there are talking bs.