Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σε επικίνδυνα μονοπάτια οι κεφαλαιοποιήσεις της Εθνικής, της Alpha Bank και της Eurobank

Απογοητευτική μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την εικόνα που εμφανίζουν οι κύριες τράπεζες της χώρας στο ταμπλό, με τον Αύγουστο να αποτελεί μία από τις χειρότερες σκηνές του «δράματος» που έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία.
Η κεφαλαιοποίηση της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας, της Εθνικής, βρίσκεται από χτες κάτω από τα 3 δις. ευρώ, ενώ σήμερα βλέπουμε το πρώτο ψηφίο της μετοχής της να είναι το ‘2’. Στα 2,97 ευρώ με απώλειες 1,3%.
Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία και για τις δύο επόμενες τράπεζες, με την κεφαλαιοποίηση της Eurobank να βρίσκεται κάτω από το 1 δις. ευρώ και την τιμή της για πρώτη φορά κάτω από τα 2 ευρώ (1,76 ευρώ). Τα 2 ευρώ έχει εσχάτως χάσει και η τιμή της Alpha Bank, στα 1,91 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση της να «παίζει» επικίνδυνα με το 1 δις. ευρώ.
Η αγορά βρίσκεται πλέον σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο κίνδυνος συστημικής κρίσης με επίκεντρο τις τράπεζες έχει αυξηθεί κατακόρυφα και απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους επενδυτές. Οι κεφαλαιακές ζημίες αυξάνονται κατακόρυφα ενώ το θέμα της αναδιάταξης του χρέους μέσω rollover παραμένει ασαφές...
bankingnews
Σημ.axinosp:Δεν μπορώ να πω τελικά αυτοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι αντιεξουσιαστές!!
Γκρέμισαν το Ελληνικο Τραπεζικό σύστημα όπως έχει υποχρέωση να κάνει ο κάθε καθωπρέπει αντιεξουσιαστής, λίγο ανορθόδοξα βέβαια αλλά το αποτέλεσμα μετράει !!
Μόνο αντιεξουσιαστής μπορεί να είσαι αν δεν ξέρεις την τύφλα σου από οικονομικά και αναλαμβάνεις το Υπουργείο Οικονομικών !!
Φανταστείτε ότι για πρώτη φορά στην Ιστορία του χρηματιστηρίου ο ΣΜΕΧΑ στέλνει τέτοια επιστολή στο υπουργό οικονομίας λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ άσχετο!!(...Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις, εάν επιθυμείτε να εμπιστευθείτε και να συμβουλευθείτε τους επαγγελματίες του χώρου και την γνώση του μεγάλου τμήματος της αγοράς, που εκπροσωπεί 1,5 εκατομμύριο επενδυτές και δεν έχει συγκρούσεις συμφερόντων, ενώ επιθυμεί διακαώς την σωτηρία της χώρας. Αναμένουμε τις ενέργειες σας, ως κατεξοχήν αρμόδιου για τον συντονισμό όλης της ελληνικής οικονομίας".)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι τραγικα ηλιθιοι και οι κυβερνωντες και συμπας ο λαος των ρωμιο μπινεδων.

κεφαλαιοποιησεις εισηγμενων στα επιπεδα εποχης πουληταριων μητσοτακη/μανου/ανδριανοπουλου,κοντα 1989........
το διετες Ο.Ε.Δ. με κουπονι κοντα 45% !!!!!

παραμετροι που αφορουν αναδυομενη αγορα,και μαλιστα τριτοκοσμικου τυπου στα χειροτερα της. οχι χωρας οπου το επισημο κυκλοφορουν νομισμα ειναι το γερμανικο μαρκο(x2).

ποιο νομισμα κυκλοφορουσε σε αυτην την χωρα οταν υπηρχαν αυτες οι παραμετροι στην αγορα ομολογων και μετοχων?
το λουκουμι στον κυριο που θα δωσει την ορθη απαντηση.
και επειδη κανενας δεν το εχει βρει μεχρι τωρα,δικαιως αυτος ο κοπριτολαος τρωει τα σκ@τ@ που του ταιζουν γαπ,χοντρομπαλλας και ολη η μνημονιακη προδοτικη κλικα