Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Είμαι αγανακτισμένος

Είμαι Αγανακτισμένος με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που ενώ πριν λίγες μέρες μιλούσε για τους πρεζάκηδες του Συντάγματος και καλούσε τον Δήμο Αθηναίων και τα ΜΑΤ, να καθαρίσουν την πλατεία από τα αντικοινωνικά στοιχεία , αίφνης μας παρουσιάζει νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών.

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακόμη μια φορά εκβιάζει την Ελληνική κοινωνία αν είναι υπέρ ή κατά του Νομοσχέδιου για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών, με την ίδια μέθοδο που έκανε με το αντικαπνιστικό νόμο πέρυσι και φτάσαμε να βλέπουμε συνανθρώπους μας να “δίνουν” κόσμο στις αρμόδιες αρχές

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί την ίδια ώρα σέρνονται στα κρατητήρια εκατοντάδες νεολαίοι (μόνο για τον μήνα Ιούλιο έγιναν από του Μπάτσους 298 συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου «περί Ναρκωτικών») και είναι σίγουρο ότι όταν βγουν με το καλό από τον Κορυδαλλό, οι περισσότεροι από αυτούς που μπήκαν για μικροποσότητα χασίς, θα έχουν περάσει στα σκληρά ναρκωτικά με κυρίαρχη την ηρωίνη, καταστρέφοντας για το υπόλοιπο της ζωής τους τον εαυτός τους και τις οικογένειες τους, χάρις στο διεφθαρμένο σύστημα των Πολιτικών-Δικηγόρων –Μπάτσων –Δικαστών.

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί το 50% των φυλακισμένων της χώρας μας είναι μέσα για Ναρκωτικά και οι Δικαστές έχουν το θράσος να δικάζουν άμεσα και με αυτόφωρες διαδικασίες νεολαίους για ένα τσιγαρλίκι, ενώ για όλα τα σκάνδαλα από την Μεταπολίτευση τις ρεμούλες τις μίζες το ξεπούλημα της χώρας στους ξένους τοκογλύφους , την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων, δεν είδαν δεν γνωρίζουν τίποτα!!

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί απαγορεύουν το χασίς και επιτρέπουν το αλκοόλ ακόμα και σε ανήλικους με αποτέλεσμα λόγω μέθης να θρηνούμε εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο.

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί η ΝΔ που και καλά ο ρόλος της είναι σε αυτή την φάση του πολιτικού παιχνιδιού ενάντια στην όποια αποποινικοποίηση πρωτοέστειλε τα στρατευμένα παιδιά μας να υπερασπιστούν το μεγαλύτερο πρεζέμπορο στο Αφγανιστάν, το πρόεδρο Χαμίντ Καρζάϊ που με την οικογένεια του διακινούν με την “ανοχή” των Νατοϊκών στρατευμάτων το 90% της παγκόσμιας παραγωγής οπίου !!

Είμαι Αγανακτισμένος που το ΚΚΕ γνωρίζοντας το παραμύθι αυτό ότι πάνω από το 70% των βουλευτών, του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι δικηγόροι και έχουν συμφέροντα με την απαγορευτική πολιτική και μία στις δύο υποθέσεις είναι για Ναρκωτικά, προτιμά να σιωπά και να λέει ότι «η δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου είναι επιτακτική ανάγκη», όπως επίσης και ότι «είναι επιτακτικό καθήκον όλων των εργαζομένων και του λαού ο αγώνας για να μην περάσει το νέο σχέδιο απελευθέρωσης των ναρκωτικών».

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί χιλιάδες οικογένειες θα δεχτούν το εκβιασμό ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές για να βγάλουμε το παιδί σου από την φυλακή, που εμείς οι ίδιοι με τους νόμους μας στο βάλαμε μέσα !!

Είμαι Αγανακτισμένος γιατί τίθεται θέμα το πλαστό δίλλημα αν είμαι υπέρ ή κατά της νομιμοποίησης των Ναρκωτικών ουσιών και όχι αν είμαι υπέρ ή κατά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που δημιουργεί το πρόβλημα των Ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: