Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΗΠΑ: Ο τυφώνας Αϊρίν τρομάζει την ανατολική ακτή

Οι βορειοανατολικές πόλεις των Η.Π.Α προετοιμάζονται για την έλευση του τυφώνα Αϊρίν, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι μπορεί να είναι ισχυρότερος από ότι αρχικά αναμενόταν.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ανακοίνωσε ότι η πόλη οργανώνεται για να αντιμετωπίσει καταιγίδες και πλημμύρες το πρωί της Κυριακής.

Κάλεσε τους κατοίκους των πιο ευπρόσβλητων περιοχών να μετακινηθούν από τις εστίες τους από την Παρασκευή, καθώς τα μέσα μεταφοράς μπορεί να αναγκαστούν να διακόψουν την λειτουργία τους εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Πολλοί Νεοϋρκέζοι δεν έχουν αυτοκίνητα, οπότε τα μέσα μεταφοράς είναι απαραίτητα για τη μετακίνηση τους.

Το Λονγκ Άιλαντ μπορεί να πληγεί πολύ σοβαρά, εάν ο τυφώνας ακολουθήσει την παρούσα πορεία του.

Στην Ουάσινγκτον ο τυφώνας Αϊρίν οδήγησε σε ματαίωση την εκδήλωση προς τιμήν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Δέκα χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, είχαν κανονίσει να παρευρεθούν.

Στις παράκτιες κοινότητες από την Βόρεια Καρολίνα ως τη Νέα Αγγλία, οι κάτοικοι συγκέντρωσαν αποθέματα φαγητού και νερού και προσπάθησαν να οχυρώσουν τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητα τους και τις βάρκες τους. Πολιτείες, πόλεις, λιμάνια, νοσοκομεία, διυλιστήρια και πυρηνικά εργοστάσια ενεργοποίησαν σχέδια έκτακτης ανάγκης.

"Έχουμε περάσει τέσσερεις ή πέντε τυφώνες, αλλά αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο χειρότερες” δήλωσε στο Reuters ιδιοκτήτης ξενώνα στην Βόρεια Καρολίνα.

Προειδοποίηση Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα προειδοποίησε την Παρασκευή τους Αμερικανούς πολίτες να προετοιμαστούν για τον τυφώνα Ιρένε και να ακολουθήσουν τις εντολές των αρχών, μεταδίδει το Reuters.

"Όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ότι θα είναι ένας ιστορικός τυφώνας" δήλωσε ο Ομπάμα στους δημοσιογράφους από τη φάρμα στο νησί της ακτής της Βοστώνης όπου πραγματοποιεί τις διακοπές του.

Ο κ. Ομπάμα κάλεσε όσους πολίτες βρίσκονται σε τοποθεσίες που θα πληγούν από τον τυφώνα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα από τώρα, λέγοντας ότι ο τυφώνας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνος.

"Αν βρίσκεστε στην πορεία αυτού του τυφώνα , πρέπει να πάρετε μέτρα τώρα. Μην περιμένετε. Μην καθυστερείτε." είπε ο Ομπάμα.

"Όλοι μας πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά αυτόν τον τυφώνα. Αν σας έχουν δώσει εντολή να εγκαταλείψετε την εστία σας, σας παρακαλώ ακολουθήστε την" πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 55 εκατ. πολίτες αναμένεται να βρεθούν στην πορεία του τυφώνα Ιρένε, ενώ δεκάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν τις εστίες τους, ανάμεσα τους και κάτοικοι της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον.

Η διοίκηση του αμερικανικού χρηματιστηρίου NYSE έχει προετοιμαστεί για την έλευση του τυφώνα Ιρένε με έξτρα εφεδρείες σε καύσιμα και τρόφιμα, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των αγορών, εφόσον πληγεί η Νέα Υόρκη το Σάββατο βράδυ, όπως αναμένεται. Εάν όμως το χτύπημα της φυσικής «επίθεσης» αποδειχθεί πολύ ισχυρό, το αμερικανικό χρηματιστήριο πιθανόν να μην λειτουργήσει την Δευτέρα.

Euro2Day
Σημ.axinosp:55 εκατομμύρια Αμερικάνοι, θα μάθουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι υπερδύναμη και να σε λένε Φύση και όχι Αμερική !!
Όταν μάθαιναν τόσα χρόνια στα σχολεία τους με την έπαρση του καουμπόι , ότι ο άνθρωπος έχει δαμάσει την φύση. θα καταλάβουν την μαλακία τους αλλά θα είναι αργά!!
Εκατομμύρια τυπικά Αμερικάνικα ξύλινα σπίτια θα τα ξεριζώσει με ένα φύσημα όχι ο κακός ο λύκος αλλά ο τυφώνας Αϊρίν!!
Βέβαια οι τοκογλύφοι της Wall Street με την μαλακία τους, λες και γι' αυτούς ο τυφώνας είναι ευκαιρία, που να σας αρπάξει ο τυφώνας όλου σας, μαζί με το χρηματιστήριο και να σας στείλει, να δείτε τα ραδίκια ανάποδα!!
Όσα σπίτια δεν τα έχουν πάρει οι Τράπεζες τελικά θα τα πάρει ο τυφώνας Αϊρίν !!
Άντε να δούμε πια Ασφαλιστική θα πληρώσει, τις ζημιές, γιατί από τώρα οι Ασφαλιστές ψάχνουν για ψηλό δένδρο να κρεμαστούν, μιας και δεν θα έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα εκατομμύρια ασφαλιστικά συμβόλαια που θα απαιτηθούν να πληρωθούν.
Το κραχ δηλαδή το έχουν στο τσεπάκι, όλες οι μεγάλες Ασφαλιστικές που φυσικά θα συμπαρασύρουν σε μεγάλο βαθμό και τις Αμερικανικές Τράπεζες .
Η πιστοληπτική ικανότητα της Αμερικής μετά τον Τυφώνα δεν θα είναι με τίποτα πια ΑΑΑ ή ΑΑ+.
Φυσικά ας μην αγνοήσουμε και την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης - στρατιωτικού νόμου που θα επιβληθεί για να προλάβουν τις απίστευτες λεηλασίες που θα γίνουν σε εμπορικά μαγαζιά σε τέτοια έκταση που οι λεηλασίες του Λονδίνου θα μοιάζουν με αθώο ξεφάντωμα !!
Αφορμή θα βρουν οι Μαύροι και οι Λατίνοι των γκέτο και έχει να γίνει με μία λέξη της πουτάνας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: