Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

S&P: H Ελλάδα θα κηρύξει πτώχευση μέχρι το τέλος του χρόνου

Mέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, δήλωσε ο οικονομολόγος του οίκου αξιολόγησης Standard & Poor's, David Beers, σε συνέδριο στο Πεκίνο.
O ίδιος, μόλις πριν από ένα μήνα, είχε προβεί σε παρόμοιες εκτιμήσεις, αναφέροντας ότι θεωρεί αναπόφευκτο γεγονός την πτώχευση της Ελλάδας και την έξοδό της από την Ευρωζώνη στο εγγύς μέλλον.
Ο Beers αναφέρθηκε και στην υποβάθμιση των ΗΠΑ, επαναλαμβάνοντας τη θέση του οίκου αξιολόγησης ότι έκανε το καθήκον του. «Δεν υπήρχε κανένα λάθος στην αξιολόγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά , προσθέτοντας ότι εφαρμόστηκε διαφορετικός τρόπος υπολογισμού από αυτούς που χρησιμοποιεί το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
Επιπλέον, ο Beers υποστήριξε ότι ορισμένες αναπτυγμένες χώρες θα αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις από τη γήρανση του πληθυσμού τους, ενώ και η Κίνα θα αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. Μάλιστα, δε δίστασε να αναφέρει ότι ο παράγοντας αυτός, με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη δημοσιονομική κατάσταση των χωρών δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υποβάθμιση των αξιολογήσεων.

bankingnews
Σημ.axinosp:Στα αρχίδια μας !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εχει βαρεσει διαλυση προ πολλου το μαγαζι.............