Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Την Αντιπαριώτικη φιλοξενία γνώρισε ο Γ. Πρετεντέρης

Το μικρο νησί της Μανταλένας ("άλλος με την βάρκα μας" που παρεπιπτόντως ισχύει και σήμερα) η Αντίπαρος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει δόξες και γκλαμουριά, όχι μόνο από τους διεθνείς αστέρες του σινεμά, τους μεγαλογιατρούς, μεγαλοκατασκευαστές και λοιπούς High Society που διαθέτουν ένα "φτωχικό" στο νησί αλλά και τους διάσημους εγχώριους και διεθνείς αστέρες που επισκέπτονται το μικρό Κυκλαδονήσι.

Στα σοκάκια του νησιού βρέθηκε και ο...star-δημοσιογράφος του Mega Γιάννης Πρετεντέρης δοκιμάζοντας φρέσκα αυγά και παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι από ντόπιο Αντιπαριώτικο γάλα...

Ο κ. Πρετεντέρης, αφού άκουσε για τα προβλήματα του νησιού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τα μάζεψε και έφυγε. Αυτόπτες μάρτυρες μας είπαν ότι δεν έβγαλε ούτε «κιχ» για να προλάβει να φάει και το φημισμένο πια χειροποίητο παγωτό του νησιού...

Πληροφορίες τον θέλουν να τελειώνει την ευχάριστη βόλτα του στο νησί με ένα special Tropical Caipirinia κοκτέιλ στην παραλία του νησιού (εεε μια φτιάχνει το καλύτερο στο νησί ψάξτε το).

Και μετά σου λένε «δεν πάω στην Αντίπαρο γιατί πετροβολούνε».

Α ρε πως μερικοί εξαργυρώνουν την δημοσιότητα...
Και του χρόνου.
apneagr
Σημ.axinosp:Πρετεντέρη ....στάσου μύγδαλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: