Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Βόρειος-Νότιος Κορέα τέλος!!

Η στιγμή της κατολίσθησης στη Νότια Κορέα

"Οι φονικές κατολισθήσεις που έπληξαν τη Νότια Κορέα και άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς καταγράφηκαν και την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη."

Νότια Κορέα — Δείτε στο βιντεο που ανέβηκε στο youtube, την στιγμή που το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη και καταγράφηκε από τα λεγόμενα "μαύρα κουτιά" που υπάρχουν και στα αυτοκίνητα.



pathfinder.gr

Έτοιμη για διαπραγματεύσεις η Β. Κορέα

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να επαναλάβει τις εξαμερείς συνομιλίες για τον πυρηνικό αφοπλισμό της χωρίς να θέτει προϋποθέσεις σε πρώτο στάδιο μετά από την έντονη διπλωματική δραστηριότητα που προηγήθηκε για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

«Η Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας παραμένει αμετακίνητη στη θέση της για την επανέναρξη των εξαμερών διαπραγματεύσεων χωρίς προϋποθέσεις σε πρώτο στάδιο και για την εφαρμογή ευρέως της κοινής δήλωσης της 19ης Σεπτεμβρίου με βάση της αρχή της ταυτόχρονης δράσης,» ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας.

Ανώτατος διπλωμάτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις ΗΠΑ στην πρώτη τέτοια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και 19 μήνες. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση των πρεσβευτών για τα πυρηνικά από τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα η οποία είχε προκαλέσει αισιοδοξία για την επανέναρξη της διαδικασίας.

defence-point
Σημ.axinosp:Μετά την χειρότερη βροχή των τελευταίων 100 ετών (τυχαίο δε νομίζω!!) που έπληξε την Κορεατική χερσόνησο σε σημείο που ξήλωσε και τα ναρκοπέδια μεταξύ Νοτίου και Βορείου Κορέας, στην μεν Νότιο η οικονομία της πήγε περίπατο με δεκάδες νεκρούς στην δε Βόρειο ζήτησε να αφοπλιστεί από μόνη της !! από τα πυρηνικά της μάλλον για αντάλλαγμα σε ρύζι, από τους Αμερικανούς, οπότε Βόρειος-Νότιος Κορέα τέλος, από άποψη γεωπολιτικής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: