Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Λουκέτα στους οίκους ανοχής βάζει η κυβέρνηση

Πονοκέφαλο προκαλεί στο δήμο Αθηναίων το φαινόμενο της παράνομης λειτουργίας οίκων ανοχής. Όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, μολονότι στα όρια του δήμου λειτουργούν μόνον τρεις οίκοι ανοχής με άδεια εγκατάστασης, από τις αρχές του έτους έως τις 12 Ιουλίου, το αρμόδιο γραφείο του δήμου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε σε 71 σφραγίσεις και 128 επανασφραγίσεις οίκων ανοχής, λόγω παραβίασης των σφραγίδων.

Στα όρια του δήμου λειτουργούν μόνον τρεις οίκοι ανοχής με άδεια εγκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι, περίπου 300, οι οποίοι λειτουργούν χωρίς άδεια εγκατάστασης, έχουν σφραγιστεί από την αρμόδια υπηρεσία, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναφέρει στο έγγραφό του ο υπουργός Εσωτερικών.

Και προσθέτει ότι "στη συντριπτική τους πλειονότητα οι εκμεταλλευτές των σφραγισμένων οίκων (μισθωτές, ιδιοκτήτες κ.λπ.), παραβιάζουν τις σφραγίδες και συνεχίζουν την παράνομη λειτουργία τους. Αυτό έχει ως συνέπεια το αρμόδιο γραφείο του δήμου να πραγματοποιεί συνεχείς επανασφραγίσεις".

Ο κ. Καστανίδης ενημερώνει, επιπλέον, ότι ο δήμος Αθηναίων έχει καταθέσει προτάσεις για την αναμόρφωση του νομικού πλαισίου που διέπει την άδεια εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων με αυτό το αντικείμενο και οι προτάσεις αυτές θα αξιολογηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία, σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ, και θα εξεταστεί η σκοπιμότητα ανάληψης κάθε απαραίτητης πρωτοβουλίας.

Nwws247
Σημ.axinosp:σχόλιο της LostinTranslation: ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΑΜΟΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ *** ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ. Η ΑΘΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ: ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΘΑ; ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΗΔΗΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: