Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σαμαράς έχει 285.000 σε Βελγική Τράπεζα και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι έδιωξε τις επενδύσεις!

Από τη σελίδα του Facebook της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Βριλησσίων αλιεύσαμε την παρακάτω είδηση που μάλλον πέρασε στα γρήγορα από τους δημοσιογράφους για κάποιο λόγο από χθες που βγήκαν τα “πόθεν έσχες” των πολιτικων.
 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει βγάλει σε τράπεζα του Βελγίου και συγκεκριμένα στην KBC Bank 285.000 ευρώ!
 Ο άνθρωπος που φώναζε εναντίον του μνημονίου, που μας τρέλανε αν θα υπογράψει ή όχι και που σήμερα κάνει τσαμπουκάδες ότι δεν στηρίζει τα νέα μέτρα για να χαϊδέψει τα αυτιά των συνταξιούχων, έχει καβατζώσει τα λεφτά του μια χαρά και με ασφάλεια.
 Ο άνθρωπος που κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ σε κάθε ευκαιρία ότι κατέστρεψε τη χώρα, διώχνει τους νέους και έδιωξε τις καταθέσεις, έχει βγάλει ο ίδιος το μικρό του (χμ…) κομπόδεμα στο Βέλγιο.
 Τα σχόλια είναι δικά σας…
 Εμείς έχουμε μόνο ένα σχόλιο. Τόσοι δημοσιογράφοι εδώ και πάνω από ένα 24ωρο ξεψειρίζουν τα έντυπα του πόθεν έσχες.
Δεν βρέθηκε κανείς άραγε να σηκώσει το θέμα αυτό και να κάνει ένα σχόλιο;
 politicsgr
Σημ. axinosp: Τα έχουν οι πολιτικοί μας έξω(βλέπε και Πάγκαλο), μπας και δεν προλάβουν να τα σηκώσουν  από Ελλάδα, όταν θα τους πάρουμε με τις πέτρες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: