Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΥΘΕΝΙΚΕΣ...

Σοβαρά εξετάζουν το ενδεχόμενο «να τα μαζέψουν και να φύγουν» από τη χώρα μια σειρά από πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται εμπορικά και όχι παραγωγικά στην Ελλάδα. Βλέποντας το οικονομικό κλίμα να επιδεινώνεται και την προοπτική ανάκαμψης της... οικονομίας να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα σκέφτονται να βάλουν «λουκέτο» στις εγχώριες θυγατρικές τους και να αναθέσουν σε τοπικό χονδρέμπορο τη διανομή των προϊόντων τους. Με τον τρόπο αυτό, θεωρούν πως θα εξοικονομήσουν χρήματα και παράλληλα περιορίζουν τις επισφάλειες, οι οποίες τείνουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Τη λύση αυτή φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, να σκέφτεται σοβαρά πολυεθνική που δραστηριοποιείται στο χώρο των αλκοολούχων ποτών, η οποία -όπως και όλος ο κλάδος- διαμαρτύρεται για την υπερβολική φορολόγηση. Επίσης υπάρχουν και κάποιες φήμες για μεγάλη πολυεθνική στο χώρο της προσωπικής φροντίδας.

Φίμοτρο
Σημ.axinosp:Οι απολύσεις σε πολυεθνικές εταιρείες τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας!!
Ήδη η Γερμανική  Schiesser Palco την προηγούμενη εβδομάδα, κάποτε ηγετική φίρμα στο χώρο του εσωρούχου, απέλυσε όλους τους εργαζόμενους και κάποιους λίγους προσέλαβε  ξανά με εξάμηνη σύμβαση και άγνωστο το πότε θα αρχίζουν να πληρώνονται ξανά.
Στελέχη της εταιρείας αυτής δήλωσαν στους απολυμένους ότι φεύγουν σαν εταιρεία από την Ελλάδα και δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα ξανά για την χώρα μας!!
Ήδη ειδικευμένη εταιρεία θα κάνει εκκαθάριση μέχρι τον Μάιο.
Το μυστήριο είναι γιατί δεν περίμενε η συγκεκριμένη εταιρεία το τέλος του χρόνου για να κλείσει, όπως θα ήταν φυσιολογικό, αλλά το έκανε 2 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα κάνοντας μάλιστα και γιορτή για τους απολυμένους!!.
Τι φοβόντουσαν οι Γερμανοί της Schiesser Palco και αποχώρησαν τόσο βιαστικά, όπως βιαστικά φεύγουν και οι δικοί μεγαλοαστοί από Εκάλη Κηφισιά και Πολιτεία ακυρώνοντας τα ρεβεγιόν τους στα μαγαζιά που συχνάζουν ;;;
Όλες οι Οικονομικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, μιλάνε για χρεοκοπία και χάος που θα επακολουθήσει μέσα στο 2012, μήπως αυτό θα αρχίσει από τα Χριστούγεννα ;;

1 σχόλιο:

geokalp είπε...

το παρατηρώ αυτό με τις πολυεθνικές
σήμερα άκουσα κάτι για 50 ή 100 απολύσεις με ..σμς...