Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Η φύση θρηνεί τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ» μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας

Παράξενα φυσικά φαινόμενα παρατηρεί το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βορείου Κορέας, μετά τον θάνατο του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA ανέφερε σε τηλεγράφημά του ότι ο πάγος σε μία παγωμένη λίμνη ράγισε «τόσο δυνατά, που έμοιαζε να ταρακουνά τον παράδεισο και τη γη» και μια μυστηριώδης λάμψη εθεάθη σε απομακρυσμένη βουνοκορφή.

Το πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι χιονοθύελλα έπληξε τη χώρα την ώρα του θανάτου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και ο πάγος στη λίμνη Τσον, κοντά στο μέρος όπου λέγεται πως γεννήθηκε ράγισε.

«Μετά το ξαφνικό τέλος της καταιγίδας την Πέμπτη, ένα μήνυμα γραμμένο στο βράχο: "Βουνό Παέκτου, ιερό βουνό της επανάστασης. Κιμ Γιονγκ-Ιλ" έλαμψε για λίγο» ανέφερε.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με το πρακτορείο, ένας πελαργός έλαβε στάση «θρήνου» στο άγαλμα του πατέρα του Κιμ Γιονγκ-Ιλ στην πόλη Χαμχούνγκ.

Στον Κιμ Γιονγκ-Ιλ έχουν δοθεί σχεδόν θεϊκές διαστάσεις.

Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια Βορειοκορεάτες έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη σορό του Βορειοκορεάτη ηγέτη, ενώ τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν εικόνες θλίψης.

Την ίδια ώρα, η Νότιος Κορέα αναρωτιέται πώς πραγματικά πέθανε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

Επικαλούμενος φωτογραφίες από αμερικανικό δορυφόρο, ο διευθυντής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών της Νοτίου Κορέας, Ουόν Σέι-Χουν αναφέρει ότι δεν υπήρχε ίχνος του τρένου, στο οποίο ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ λέγεται ότι πέθανε το Σάββατο.

Ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας είπε ότι η Σεούλ προσπαθεί να μη δείξει σημάδια εχθρότητας προς την Πιονγκγιάνγκ και τόνισε ότι η επιστροφή της σταθερότητας στη Βόρειο Κορέα είναι προς το συμφέρον της περιοχής.

Tα Νέα
Σημ.axinosp:Σουρεαλιστική Δικτατορία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: