Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Δραματική έκκληση Στεφανόπουλου


Οι εκλογές θα βλάψουν με βεβαιότητα τη χώρα, τονίζει με άρθρο του στην «Κ» ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει». Αυτό είναι το σαφές όσο και κατηγορηματικό μήνυμα που στέλνει με βαρυσήμαντο άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Όπως γράφει, αυτή η κυβέρνηση είναι του κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος -επισημαίνει- διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο. «Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις» σημειώνει.

Άρα «οφείλουν τα κόμματα, κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες πολιτικούς και σπανίως πλέον ομιλεί δημοσίως, αμφισβητεί τα επιχειρήματα υπέρ των πρόωρων εκλογών που προβάλλουν η Ν.Δ. και τα κόμματα της Αριστεράς, ενώ αποδίδει σκοπούς ιδιοτέλειας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι οι εκλογές ωφελούν.

Τέλος χαρακτηρίζει στο άρθρο του «άξιο θαυμασμού και επαίνου τη συγκράτηση που επιδεικνύουν μισθωτοί και συνταξιούχοι έναντι των μέτρων φορολογίας που σχεδιάζονται πρόχειρα και πλήττουν τα μεσαία και κυρίως τα χαμηλά και πολύ χαμηλά εισοδήματα».

www.kathimerini.gr
Σημ.axinosp:"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες"



ο τίτλος του τραγουδιού με καλύπτει στις δηλώσεις Στεφανόπουλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν ξέρανε τι τους περιμένει, δεν θα τολμάγανε να κάνουν αυτά που κάνουν και να λένε αυτά που λένε...