Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

«Αληθινή κόλαση η ζωή αν επιστρέψουμε στη δραχμή» - Σκηνές οικονομικού ολέθρου περιγράφει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος


Σκηνές οικονομικού ολέθρου περιμένει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, αν η χώρα μας επιστρέψει στη δραχμή.
Ο Γιώργος Προβόπουλος υποστηρίζει ότι τυχόν επιστροφή της χώρας στο παλιό νόμισμα θα μετατρέψει τη ζωή των Ελλήνων σε «αληθινή κόλαση».
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Προβόπουλος επισημαίνει ότι θα παρουσιαστούν ελλείψεις σε πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα.
«Τα σχολεία, τα νοσοκομεία και οι δημόσιες υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη λειτουργία τους, ενώ ελλείψει καύσιμων ο στρατός και η αστυνομία δεν θα μπορούν να κινούν τα οχήματά τους», λέει χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ο διοικητής της ΤτΕ τονίζει ότι θα «κάνει βουτιά», καθώς το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί σημαντικά έως και 70%.
Ακόμα, ο Γ. Προβόπουλος κάνει λόγο για εικόνες που οδηγούν σε επάνοδο της δεκαετίας του ’50 και εκτιμά ότι οι Έλληνες δε θα ήθελαν να ζήσουν ένα τέτοιο «εφιαλτικό» - όπως το αποκαλεί – σενάριο, «που θα εγκυμονούσε επιπλέον τεράστιους κινδύνους για την εξωτερική ασφάλεια και τη θέση της χώρας».

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Αν το τσιράκι του Ρότσιλντ μας τα παρουσιάζει όλα μαύρα με την δραχμή, τότε η μόνη σωτηρία της χώρας είναι πράγματι το Εθνικό Νόμισμα.
Λίγες μέρες μείνανε για να πουλάτε τα ψέματα σας, τοκογλύφοι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: