Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΟΚ ΚΑΡΑΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ> "Λυπάμαι που απέτυχα να ανατρέψω το πολίτευμα..."

«Δεν νιώθω ντροπή που έκανα με το στρατό προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος αλλά επειδή απέτυχε η προσπάθεια…» Αυτό δήλωσε σε συγκέντρωση στρατιωτικός από αυτούς που καρατόμησε αιφνιδιαστικά ο Μπεγλίτης.
 Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα από τις συγκεκριμένες δηλώσεις που αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία…
  Κουρδιστό Πορτοκάλι
Σημ.axinosp:Καταρχήν Στρατηγέ μου δεν θα ανατρέπατε το πολίτευμα, αλλά θα το επαναφέρατε!!
Η ανατροπή του πολιτεύματος έγινε  από το ΠΑΣΟΚ το Μάιο του 2010 φέρνοντας το ΔΝΤ στην Ελλάδα!!
Εσείς και οι υπόλοιποι Στρατιωτικοί αρχηγοί είσασταν τόσο άχρηστοι γιαυτό και σαν διόρισαν, γιατί δεν είσασταν ικανοί ούτε για ανατροπή-επαναφορά του Καθεστώτος !!
Δεν πειράζει όμως σε λίγες μέρες που θα εμφανιστεί ξανά ο Στρατός εκτός Στρατώνων για να επιτάξει τρόφιμα και καύσιμα λόγω χρεοκοπίας και επικείμενου χάους, θα κάνουν το καθήκον τους εκεί που εσείς αποτύχατε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: