Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οι ευχές και τα μηνύματα των Ελλήνων για τη Πρωτοχρονιά φτάνουν σε κάθε γωνιά της γης και δίνουν την Ελπίδα στον ΑΝΘΡΩΠΟ.


Ήρθε η ώρα της σύναξης όλων των Ελλήνων της χώρας και του Απόδημου Ελληνισμού και της ένωσης τους για τη σωτηρία του Ελληνικού Γένους. Η συντριβή της νέας ανίερης συμμαχίας των Βρυξελλών και των δοσίλογων κυβερνήσεων μας είναι ο μοναδικός στόχος και ο σκοπός μας για ν αποκτήσει η πατρίδα μας την εθνική της ανεξαρτησία, που οι προδοτικές κυβερνήσεις μας παρέδωσαν αμαχητί στους σκοτεινούς κύκλους του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των τραπεζών.
“Τον ήλιο μας τον έκρυψαν και το τραγούδι εχάθη
Τον πλούτο μας τον έκλεψαν χωρίς καμία μάχη”
Οι απαίδευτες μεταπολεμικές ηγεσίες της πατρίδας μας μαγεύτηκαν από τις σειρήνες της ευδαιμονικής Κίρκης, συνεργάστηκαν με τους αθέμιστους και βάρβαρους δυτικούς και οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σε μια πρωτοφανή εξαθλίωση και σε οικονομική, πολιτιστική και πνευματική πενία.


Απειλείται το έθνος μας σε βάθος χρόνου σε γενοκτονία ψυχών, ανθρώπων και συναισθημάτων. Οι νέοι μας δεν έχουν όραμα και οι λαοί που δεν έχουν όραμα πεθαίνουν” – (Ρούσβελτ 1932). Ήδη έγκριτες μελέτες τριών πανεπιστημίων Δρέσδης, Κέμπριτζ και Αθηνών επιβεβαιώνουν ότι έχουμε κατακόρυφη αύξηση της νοσηρότητας, μεγάλη αύξηση αιφνίδιων θανάτων και αυτοκτονιών.
Επειδή η έννοια της δικαιοσύνης και του δικαίου ήταν η κορυφαία λειτουργία της κοινωνικής ζωής στις κυβερνήσεις των προγόνων μας, λοιπόν έχουμε χρέος ιερό να διαφυλάξουμε τις προγονικές μας αρετές και τάχιστα ν αναδείξουμε την αλήθεια που οργανωμένα έχουν συσκοτίσει οι διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.
 Τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα της Νίκης έρχονται από τη Νέα Υόρκη σήμερα, που βρίσκουν τους Έλληνες πατριώτες να στήνουν εκεί τις δικές τους Θερμοπύλες. Δεν φαντάζεστε πόση χαρά και πόσο κουράγιο παίρνουμε όταν ακούμε και βλέπουμε τη μεγαλειώδη κινητοποίηση του πιο αγνού Ελληνικού στοιχείου, που πονάει τη μητέρα πατρίδα περισσότερο, επειδή αναγκάστηκε να βρει την τύχη του στους δρόμους της πικρής ξενιτιάς. http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=16101
Η πολυπόθητη κοινωνική συνοχή, που οργανωμένα ποδοπάτησαν με βαρβαρότητα οι δυτικοί σε συνεργασία με τις δωσίλογες κυβερνήσεις μας, ανακτάται τάχιστα.  Στέλνουμε κήρυκες λοιπόν σήμερα σ όλο τον Ελληνισμό, με το πνεύμα και το σκοπό του Ιάσονα που οργάνωσε την επικίνδυνη Αργοναυτική του εκστρατεία. Στα πληρώματα του πήρε τους πιο ικανούς, τους πιο άξιους, τους πιο γενναίους και για να εξασφαλίσει την επιτυχία του ανέθεσε στη σοφή Αθηνά να κατασκευάσει τη θρυλική τριήρη.
1ος στόχος της πανθελληνικής εκστρατείας.
Η αναίρεση της επαίσχυντης συκοφαντίας του τίμιου, εργατικού  και περήφανου Ελληνικού λαού και των Ελλήνων που διαπρέπουν στα πέρατα της γης, ότι είναι κλέφτης, παράσιτο και διεφθαρμένος”.
2ος  στόχος.
Η κατάδειξη και καταδίκη των ενόχων ντόπιων και ξένων, που συμμετείχαν και συμμετέχουν σ αυτή την αισχρή και πρόστυχη συνομωσία και συμμορία που διαλύει το έθνος, τις οικογένειες μας, τα ήθη, τα έθιμα μας και ζηλευτό τρόπο ζωής μας καθώς και τον πολιτισμό μας.
3ος στόχος.
Η ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και τηςΔημοκρατίας που έχει πλήρως καταλυθεί.
4ος στόχος.
Ο τρίτος δρόμος, δεν κρατάει τα κράτη στον τρίτο κόσμο, όπως πριν από 15 περίπου χρόνια ο αθέμιστος, αφρήτωρ και ανέστιος Χοσέ Πινιέρα είχε δηλώσει στο 16ο συνέδριο του ινστιτούτου GATT στην Αμερική. οι Έλληνες είχαν χαράξει τον τρίτο δρόμο 2500 χρόνια πριν και ήταν λεωφόρος που ονομαζόταν Λεωφόρος Δικαιοσύνης, Λεωφόρος Αυτάρκειας, Λεωφόρος Πολιτισμού.
Όλοι οι Έλληνες λοιπόν όπου κι αν βρίσκονται πρέπει να συστρατευθούν και να πολεμήσουν για την ειρήνη, τη δημοκρατία, την δικαιοσύνη και την ελευθερία. Οι καθηγητές Μαζάουερ και Τσόμσκι σε πρόσφατα άρθρα τους χαρακτήρισαν την Ελλάδα εμπροσθοφυλακή της Ευρώπης στον πόλεμο εναντίον της δικτατορίας των τραπεζών. Πράγματι δεν πρέπει να σιωπήσουν οι Έλληνες, διότι γνωρίζουν πολύ καλά επειδή η γνώση τους έρχεται από πολύ παλιά. Διότι αν σιωπήσουν δεν θα χαθεί μόνο η Ελλάς, αλλά θα βυθιστεί σε βαθιά δυστυχία και μεσαίωνα και ο υπόλοιπος κόσμος. 
Και εις επίρρωση αυτών των απαισιόδοξων προβλέψεων παραπέμπω στο δημοσίευμα της CHICAGO TRIBUNE19/11/1998, που ρωτήθηκε μια 17χρονη Ρωσίδα μαθήτρια “Τι επιφυλάσσει γι αυτή και για τη Ρωσία ο 21ος αιώνας” και αυτή απάντησε ήρεμα και μελαγχολικά . –“Ο 21ος αιώνας; είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για τον 21ο αιώνα όσο βρίσκεσαι εδώ διαβάζοντας με το φως ενός κεριού. Ο 21οςαιώνας δεν μας ενδιαφέρει. Εδώ εμείς είμαστε στον 19οαιώνα
Στην Άπω Ανατολή, στην Αφρική και σε πολλά μέρη της Λατινικής Αμερικής οι νέοι αποικιοκράτες μάλλον έχουν γυρίσει τους λαούς σε παλαιότερους εποχές.
Οι Έλληνες της χώρας και του Απόδημου Ελληνισμού όμως ενώνονται και δίνουν όρκο ιερό για την απελευθέρωση του Έθνους και την επικράτηση της Ειρήνης στον κόσμο.
“Ορκίζομαι να μην βλέψω εις τα όπισθεν εάν δεν αποδιώξω τον οχτρό της πατρίδας και της θρησκείας μου” (Όρκος Μανιατών).
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
Καρδιολόγος

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον έχουμε χάσει τον πόλεμο ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

4ωρη Πανελλαδική Απεργία στην Notos Com ενάντια στην επιβολή συστήματος εκ περιτροπής εργασίας

Η απάντηση των εργαζομένων της Notos Com στην μονομερή και αιφνιδιαστική - εν μέσω Χριστουγέννων - επιβολή συστήματος εκ περιτροπής εργασίας από τα αφεντικά τους και στην άθλια ανακοίνωση της Διοίκησης του Ομίλου είναι προειδοποιητική 24ωρη πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ την Τρίτη 3/1/12, πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων. Την απόφαση έλαβαν προχθές τα 3 επιχειρησιακά Σωματεία από κοινού. Χθες εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία διαμοιράζεται σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου. Στήριξη στην απεργία ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το ΕΚΑ (που από το πρωί κλιμάκιά τους διαμοιράζουν έντυπα ενημέρωσης προς του καταναλωτές στα καταστήματα Notos) καθώς και η γραμματεία εμπορίου του ΠΑΜΕ με χθεσινή ανακοίνωσή της. Παράλληλα χθες ανακοίνωσε συμμετοχή και στήριξη της απεργίας ο Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων Αθήνας και ο Σύλλογος του Πειραιά.

Τα προηγούμενα χρόνια, παρότι στα καταστήματα του Ομίλου συνέβαιναν χρόνιες και πολλές παρατυπίες αναφορικά με τα εργατικά δικαιώματα, είχε εξασφαλισθεί μια επίπλαστη εργασιακή ειρήνη λόγω του ότι η επιχείρηση τηρούσε στο ακέραιο τις οικονομικές παραμέτρους της κλαδικής σύμβασης. Με την ανάλγητη αυτή επίθεση της εργοδοσίας η εργασιακή ειρήνη έσπασε. Οι εργαζόμενοι στο Notos γνωρίζουν πολύ καλά ότι (λόγω της ηγετικής θέσης του Ομίλου στον κλάδο του εμπορίου και λόγω των διασυνδέσεων των μετόχων του Ομίλου με τους συνδέσμους των Εμπόρων και των Βιομηχάνων) η επίθεση που δέχονται αποτελεί το πρόπλασμα για μια γενική επίθεση σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο και δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσσουν όλα τα περιθώρια αγώνα.