Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η Siemens έκανε το θαύμα της και στην Αργεντινή!

Με έπαθλο συμβόλαιο ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, τα στελέχη της γερμανικής Siemens ήταν «έτοιμοι για όλα»! Όπως μας έχουν συνηθίσει, ασχέτως αν αποκαλούν οι συμπατριώτες τους άλλους ως διεφθαρμένους, εκμαύλισαν και την Αργεντινή!

Η δουλειά αφορούσε το διάστημα 1996-2007 και τις νέες εθνικές ταυτότητες, την οποία και απέσπασε αφού έκανε τους εμπλεκόμενους κρατικούς αξιωματούχους, ιδιαιτέρως χαρούμενους (βλ. πλουσιότερους)… Ανάμεσά τους και δυο πρόεδροι της χώρας…

Η βλακεία όμως δεν έχει πατρίδα, οπότε, οι αξιωματούχοι της Siemens έκαναν – οι αθεόφοβοι – τις συναλλαγές με τις μίζες, μέσω αμερικανικών τραπεζών! Πλέον, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως για συνωμοσία, απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος…
Για «σοκαριστικό επίπεδο διαφθοράς και εξαπάτησης», έκανε λόγο το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ η Siemens απαντά… NO COMMENT!

defence-point.gr
Σημ.axinosp:Εμείς στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τίποτα για Siemens!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BZPMlS4zHVg&feature=player_embedded