Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Διανομή των πρώτων συμβολαίων αγροτικής γης σε νέους αγρότες



Την ανάγκη στροφής της Ελλάδας στην πρωτογενή παραγωγή ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, τόνισε από την Ξάνθη την Τρίτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη διανομή των πρώτων συμβολαίων αγροτικής γης σε νέους αγρότες.



Ο κ. Σκανδαλίδης επισήμανε ότι το υπουργείο καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να διανείμει δημόσια αγροτική γη σε νέους αγρότες που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και επιθυμούν συστηματικά και με αξιώσεις να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα (γεωργία ή κτηνοτροφία).

Η διανομή αγροτικών γαιών, σημείωσε ο υπουργός, σε συνάρτηση με μια αξιόπιστη περιβαλλοντική πολιτική μπορεί να δώσει διέξοδο σε πολλούς νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται σοβαρά να εκσυγχρονίσουν και να αναπτύξουν το αγροτικό δυναμικό της χώρας, ανοίγοντας ταυτόχρονα μια πόρτα εξόδου από την κρίση.

Το πρόγραμμα του υπουργείου για τη διανομή δημόσιας αγροτικής γης σε νέους αγρότες που είναι μακροχρόνια άνεργοι και πτυχιούχοι γεωτεχνικών σχολών παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 4.000 νέοι επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πιστοποίησης και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) ζητώντας πληροφορίες, ενώ από αυτούς 2.300 κατάθεσαν αίτηση και αναμένουν να λάβουν τη σχετική έγκριση εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Δέσμευση του υπουργείου, υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης, είναι μέχρι το τέλος του 2012 να διανεμηθούν ένα εκατομμύριο στρέμματα σε δικαιούχους. Για το λόγο αυτό και συνεχίζεται ο έλεγχος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας και κάθε Πέμπτη στην ιστοσελίδα του οργανισμού αναρτώνται οι διαθέσιμες εκτάσεις δημόσιας γης που μπορούν να διανεμηθούν στους δικαιούχους.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ο κ. Σκανδαλίδης διένειμε τα πρώτα συμβόλαια αγροτικής γης σε έντεκα νέους δικαιούχους. Συγκεκριμένα, διένειμε 29 αγροτεμάχια που αντιστοιχούν σε συνολικά 180 στρέμματα δημόσιας αγροτικής γης, ενώ σε ολόκληρη την Ξάνθη αναμένεται να διατεθούν 6.200 στρέμματα σε δικαιούχους του προγράμματος.
Σημ.axinosp:Από 2300 διένειμαν σε 11 γη, μιλάμε για τρομερή ταχύτητα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: