Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Εγκεφαλικά" στα ATM, για εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς! Δραματικές μειώσεις


“Εγκεφαλικά” στα ATM παθαίνουν εν ενεργεία και απόστρατοι! Οι μισθοί που μπήκαν στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης είναι αισθητά μειωμένοι και πλέον η νέα πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι απλά μη διαχειρίσιμη!

Αντιστράτηγος με 35 χρόνια υπηρεσίας έλαβε σύνταξη 1100 ευρώ! Στους εν ενεργεία οι μειώσεις σε αξιωματικούς με αρκετά χρόνια υπηρεσίας κατά μέσο όρο υπολογίζονται σε 200 ευρώ και πάνω. Αλλά ακόμη και τα 30 ευρώ περικοπής στους ΕΠΟΠ, είναι πολύ μεγάλη περικοπή σε σχέση με τα λεφτά που παίρνουν.


Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι ένα μήνυμα του υποναύαρχου Γιάννη Ντουνιαδάκη της ΚΕΘΑ στο facebook:

"Ησύχασα" ..! τελικά για μια ακόμα φορά θα συνεισφέρω κι εγώ για "να σωθεί η χώρα"! Αυτό το μήνα "συνεισέφερα" 490,32 περισσότερα από ότι το Νοέμβριο και 354.95 από ότι τον Δεκέμβριο για να καλυφθούν τα νόμιμα και παράνομα κλεμμένα. Δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αυτή η τελευταία αφαίμαξη! Γι αυτό και ο κυβερνητικός αυταρχισμός ... Επομένως: ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ συναδέλφων και φορέων εε & εα”.

Το “ραντεβού” έχει να κάνει με την συνάντηση συνδέσμων και ενώσεων στις 16.00. 

OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: