Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο: Κόβουν το κρέας από τους ασθενείς στα νοσοκομεία! Δείτε το μενού


Το μνημόνιο οδηγεί στην εξαθλίωση τους ασθενείς καθώς πλέον κόβονται και τα βασικά τρόφιμα από το μενού των νοσοκομείων. Δείτε τον κατάλογο σίτισης μίας εβδομάδας
 
Αυτό που ήταν μυστικό εδώ και καιρό στους νοσοκομειακούς κύκλους, έρχεται πλέον να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τους συνδικαλιστές γιατρούς. 
Σύμφωνα με καταγγελίες της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), πολλά νοσοκομεία δεν προσφέρουν πια στους ασθενείς τους κρέας, ούτε καν κοτόπουλο για λόγους οικονομίας.
 
Περιορίζονται σε κατεψυγμένο ψάρι μία φορά την εβδομάδα επειδή πλέον δεν έχουν τα απαραίτητα κονδύλια να αγοράσουν τα τρόφιμα. Χαρακτηριστικό είναι το μενού μίας εβδομάδας που αποκάλυψαν οι νοσοκομειακοί γιατροί και προέρχεται από μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Τα πιάτα δεν έχουν ούτε δείγμα κρέατος παρά μόνο λίγο κατεψυγμένο ψάρι και κατά τα άλλα λαδερά, ζυμαρικά και όσπρια. 
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Στάθη Τσούκαλο, η κατάσταση είναι πλέον δραματική στο ΕΣΥ με τους ασθενείς να εξαντλούνται και εξαιτίας της λανθασμένης σίτισης. Το φαινόμενο άλλωστε δεν παρατηρείται μόνο σε ένα νοσοκομείο αλλά σε πολλά. 
Τα μέλη της ΕΙΝΑΠ υπογραμμίζουν ότι ο υποσιτισμός των ασθενών κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους δεδομένου ότι είναι ήδη εξασθενημένοι από την ασθένειά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: