Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Βαγγέλης Σταμούλιας


 Λίγα λόγια για την «αυτοκτονία» του Βαγγέλη Σταμούλια.
 Νιώθω πολύ άσχημα που η μόνη πράξη που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να σου στείλω το βίντεο για να μαθευτεί το γεγονός από περισσότερους ανθρώπους.
Θα πω τη φράση -κάνω ό,τι μπορώ- (έχω δημιουργήσει μια αντιφασιστική-αντιρατσιστική κίνηση στη Φ… και κάνουμε διάφορες δράσεις, δεν είναι και τόσο εύκολο σε μια τόσο συντηρητική κοινωνία), αλλά μέσα μου νιώθω ότι δεν κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και μπορώ, απλά θέλω περισσότερους ανθρώπους «σαν εμένα» για να δώσω περισσότερα…
 Σε παρακαλώ πολύ κοινοποίησε το βίντεο να το δουν όσο γίνεται περισσότεροι.
 (Αγαπητέ φίλε, θα έρθει η ημέρα που εκατομμύρια απαθείς και υπνωτισμένοι Έλληνες θα νιώσουν τύψεις.
Αυτό θα συμβεί όταν θα συνειδητοποιήσουν πόσα είναι τα θύματα της οικονομικής κρίσης και της κρατικής καταστολής αλλά, κυρίως, της δικής τους ιδιωτείας και αδιαφορίας.
Αλλά τότε θα είναι αργά.)
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: