Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

H Καταλονία ανακηρύχθηκε «κυρίαρχο κράτος»


To Κοινοβούλιο της Καταλονίας ενέκρινε τη δήλωση, η οποία ανακηρύσσεται την περιοχή ως «κυρίαρχο κράτος».
Παρά το γεγονός ότι το έγγραφο αυτό είναι περισσότερο συμβολικό παρά ουσιαστική ρύθμιση, δημιουργεί ένα προηγούμενο βάσει του οποίου μπορεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το διαχωρισμό της περιοχής από την Ισπανία, μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής το ήμισυ του πληθυσμού είναι υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας ενώ το άλλο μισό επιθυμεί τη διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης. Την ίδια στιγμή, η πλειοψηφία των πολιτών εμφανίζεται κατά της ανεξαρτησίας αν το τίμημα είναι η έξοδος από την ΕΕ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: