Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Φωτιά» στα μέσα μεταφοράς από την επίταξη της κυβέρνησης! Ανακοινώνουν απεργίες το ένα μέσο μετά το άλλο


apergia_ph1[1]Η επίταξη των απεργών στο Μετρό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν από λίγη ώρα, έβαλε «φωτιά» στα μέσα μεταφοράς, τα οποία ανακοινώνουν τη μια απεργία μετά την άλλη!

24ωρες επαναλαμβανόμενες ανακοίνωσε ο Προαστιακός, ενώ ακινητοποιούνται λεωφορεία, τραμ και ηλεκτρικός μέχρι την λήξη της βάρδιας.

Με τη λήξη της μαραθώνιας 5ωρης σύσκεψης στο Μαξίμου και την ανακοίνωση της επίταξης, άρχισαν να συγκεντρώνονται στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια εκπρόσωποι εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: