Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ




Ανακοίνωση

Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις με χρήση διαφόρων μέσων (γκαζάκια, καλάσνικοφ, βόμβες κ.ά.) δείχνουν -  για όσους παρακολουθώντας τα γεγονότα μπορούν και διακρίνουν πίσω από τα επιφαινόμενα - ότι ο παρακρατικός μηχανισμός και οι «υπηρεσίες» του, μπήκαν για τα καλά στο χορό της διαμόρφωσης των πολιτικών εξελίξεων στον τόπο μας. Είναι φανερό πλέον, ότι οι κρατούντες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να καταστείλουν την καθημερινά ογκούμενη λαϊκή οργή, ή να την εκτρέψουν σε χειραγωγούμενα από το παρακράτος μονοπάτια, σπέρνοντας τον φόβο και τον αποπροσανατολισμό.


Αποδεικνύεται περίτρανα ότι σε καιρούς που το σύστημα απεργάζεται δεινά και δεσμά για το λαό και την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας στους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους, βάζει σε δράση τους παρακρατικούς του μηχανισμούς ώστε να πετύχει την όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη ολοκλήρωση του στόχου του, αποπροσανατολίζοντας το λαό από τη φρικαλέα πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας, εκφοβίζοντας το λαό, οδηγώντας τον στη φυγή και την απομόνωση, και ξυπνώντας τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας.

Το Ε.Πα.Μ., πιστό στα προτάγματά του, καταγγέλλει τέτοιου είδους ενέργειες γιατί, πέρα από το γεγονός ότι βάζουν σε κίνδυνο ζωές αθώων πολιτών, δίνουν το άλλοθι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς των δωσίλογων «κυβερνώντων» να στρέψουν τη βία τους και την αντισυνταγματική δράση τους εναντίον του λαού και κάθε προσπάθειάς του να αντιταχθεί στην εξαθλίωση και την υποταγή.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί το λαό να αποτινάξει το φόβο που προσπαθούν να σπείρουν οι κατοχικές δυνάμεις, να απορρίψει τα εμφυλιοπολεμικά σχέδια που εξυφαίνουν οι δωσίλογοι και να ορθώσει το ανάστημά του εναντίον της υποτέλειας και του αφανισμού της εθνικής μας ύπαρξης.

Ο λαός μας – εκ των πραγμάτων – γίνεται κάθε μέρα και πιο σοφός. Αντιλαμβάνεται ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ποιον προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, και καταγράφει με σαφήνεια το ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι του. Γνωρίζει, ότι δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες για να αποτινάξει την κατοχή από την πλάτη του.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ έρχεται.
Ας τρέμουν οι κατακτητές και οι δωσίλογοι.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Ε.Πα.Μ.
20 Ιανουαρίου 2013  

Δεν υπάρχουν σχόλια: