Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΓ για τα γεγονότα της Βίλλας Αμαλίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες της χωρίς φραγμούς βίας που εφαρμόζει το παράνομο κράτος σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, με τους πραιτωριανούς που διαθέτει για το σκοπό αυτό, μέσα από το κατά τα άλλα «Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Δεν θα σταθούμε στο κατά πόσο στη «Βίλλα Αμαλία» και αλλού υπήρχαν παραβατικές ή όχι συμπεριφορές, από πλευράς μιας μερίδας της νεολαίας. Αυτό ο καθένας μπορεί να το κρίνει και να συμφωνεί, ή να διαφωνεί με τις όποιες πρακτικές. Προφανώς και οι καταλήψεις δημόσιων χώρων είναι απολύτως νομιμοποιημένο μέσο πάλης όταν αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κινητοποιήσεων και Αγώνα με όρους Λαϊκού Κινήματος και δεν μπορούν να ιδεολογικοποιούνται και να γίνονται αυτοσκοπός δημιουργίας εναλλακτικών «οάσεων» σε ένα απόλυτα καθημαγμένο περιβάλλον. Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί.


Πογκρόμ συλλήψεων, ξυλοδαρμών, άφθονη χρήση «αιθέριων ελαίων»στη «Βίλλα Αμαλία» στο Κέντρο της Αθήνας, αλλά και οπουδήποτε αλλού αναπτύσσονται δράσεις μη αρεστές στο καθεστώς,συνεχίζουν να δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο οι «Εξουσιαστές» εννοούν και είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίζουν τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν, αν και τα έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι με την Πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά.

Ο αυταρχισμός αυτός δεν είναι τυχαίος, ούτε δείχνει απλά τη φασιστική νοοτροπία της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της ξένης πατρωνίας. Εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο καθυπόταξης κάθε λαϊκής αντίδρασης στις επιλογές ξεπουλήματος της χώρας και φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.

Εντάσσεται σε ένα πολύ καλά μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο «έμπρακτης» προπαγάνδας, που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες. Ένα σχέδιο που θέλει να πείσει από τη μια πλευρά και τον τελευταίο ανυπότακτο πολίτη, ότι δεν έχει άλλη επιλογή από τη τυφλή υποταγή στη βούληση των επικυρίαρχων. Και από την άλλη πλευρά, απευθυνόμενη στους συντηρητικότερους πολίτες, ότι οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι υπηρέτες τους αποτελούν τη μόνη εγγύηση της ομαλότητας, του νόμου, της τάξης, της ελπίδας και της προοπτικής. Και αυτό ανεξάρτητα από το πέταγμα αυτών των ίδιων «συντηρητικών» πολιτών και «νοικοκυραίων» στον ίδιο Καιάδα κοινωνικής εξαθλίωσης και εξανδραποδισμού με τους ανυπότακτους «αριστερούς» και «αντιεξουσιαστές»της «Βίλλας Αμαλία».

Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει απ’ όλα. Και το καρότο και το μαστίγιο. «Ήλθε η δόση», «αποκτήσαμε ξανά την αξιοπιστία μας», «τα πάντα από ‘δω και μπρος για την ανάπτυξη», η «κάθαρση», «η πάταξη της φοροδιαφυγής»,το καρότο. Οι λαγοί και τα πετραχήλια στο απόγειο. Η διαπλοκή και η πελατειακή αντίληψη το ίδιο.

Η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, η ανεργία, το φορολογικό ξεζούμισμα, η εξαΰλωση των μισθών, η διάλυση και των τελευταίων υπολειμμάτων Κοινωνικού Κράτους, το ξεπούλημα, η κατάργηση κάθε έννοιας Δημόσιου αγαθού και η οριστική κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, το αναγκαίο «κακό» και οι παράπλευρες απώλειες.

Η πυγμή, ο αυταρχισμός, οι διώξεις, η παρουσίαση κάθε πράξης αντίστασης, ως περιθωριακής ή ακόμα και τρομοκρατικής, η ασύστολη τελικά καταστολή,το μαστίγιο.

Η «έμπρακτη» αυτή προπαγάνδα και η ιδεολογικοπολιτική αντεπίθεση του καθεστώτος φαίνεται να πετυχαίνει προς στιγμήν το σκοπό της, στηριγμένη κυρίως στην ασυνέπεια και τις παλινωδίες των λεγόμενων αντιμνημονιακών κομμάτων. Η Κοινωνία δείχνει να υποχωρεί και το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» να κυριαρχεί σε κάποια στρώματα.

Ας μην επαναπαύονται όμως οι επικυρίαρχοι, παρασυρόμενοι από τον «οίστρο» και τον «ενθουσιασμό» που τους δημιουργεί η «επιτυχία» τους.

Η Ελληνική Κοινωνία είναι πιο ώριμη από ποτέ και ψάχνει να βρει το δρόμο της κατανοώντας σταδιακά, ότι δεν υπάρχουν σωτήρες.

Από τη πλευρά μας, θέλουμε να καταγγείλουμε απερίφραστα και για μια ακόμα φορά,την πολιτική αυτή της συνεχούς και εντεινόμενης βίας, σε όλα τα επίπεδα και να επιστήσουμε την προσοχή των διεστραμμένων εγκεφάλων που την σχεδιάζουν και την διατάζουν, όσο και των πραιτωριανών που την εφαρμόζουν, για το μίσος που σωρεύουν στο Ελληνικό Λαό και τα αποτελέσματα που αυτό μπορεί να προκαλέσει!!

Συγχρόνως καλούμε τον Ελληνικό Λαό, να οργανωθεί και να αντιδράσει συντεταγμένα για την ανατροπή αυτού του ΑΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ που βρίσκεται στην «Εξουσία» έχοντας παραβιάσει το άρθρο 120παρ3 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να εφαρμόσουμε, όπως έχουμε υποχρέωση, το μόνο άρθρο που έχει απομείνει σε ισχύ και είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ:
Το 120 παρ.4!!!
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία»
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ-ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Αθήνα Γενάρης 2013,
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: