Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝAN.ΕΛ 
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ
to fresko
Σημ.axinosp:Μου άρεσε ο τίτλος από το φρέσκο αλλά σε λίγο το ΕΠΑΜ και ο Καζάκης θα τους κάνει να παραμιλάνε όπως παραμιλάνε τα νεοφιλελεύθερα τσιράκια των τοκογλύφων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-κλπ)
στις συναντήσεις τους στις αίθουσες του ΧΊΛΤΟΝ !!
Μωρή καριόλα Διαμαντοπούλου γαμώ την Μπίλντεμπέργκ σου γαμώ, ότι και να κάνεις μαζί με τον ομόσταυλο  σου Ανδριανόπουλο, όπου και να κρυφτείς θα σε βρούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: