Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Στρατοκρατούμενη πόλη το Παρίσι! ΦΩΤΟ


Στη λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων; Στον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό; Στο μετρό; Όπου κι αν γυρίσει κάνεις το κεφάλι του τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι, βλέπει κι έναν στρατιώτη. Αιτία; Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης στο Μάλι...

Οι επιχειρήσεις στο Μάλι και τη Σομαλία αλλά και (ας μην ξεχνάμε) η δολοφονία των τριών γυναικών, μελών του PKK έχουν «αναγκάζει» τον Φρανσουά Ολάντ να ενισχύσει την ασφάλεια όχι μόνο στο Παρίσι, αλλά σε όλη τη Γαλλία.

Ιδίως μετά την επέμβαση στο Μάλι, ο στρατός έχει βγει στους δρόμους και περιπολεί. Εικόνες ασυνήθιστες, αλλά αληθινές...
Σημ.axinosp:Σώπα που αρχίζει η παγκόσμια χούντα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: