Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης ξέχασε μια συνιστώσα!!!


Ο Alexis Tsipras μίλησε ως γνωστόν στο πανεπιστήμιο των Ενωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Κολούμπια και τον Ινστιτούτο Λεβί.

Προφανώς ο κ. Tsipras ξέχασε ότι η συνιστώσα «Αυτόνομη Παρέμβαση» έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογράψει η ΓΣΕΕ με το ινστιτούτο Λεβί.

Ξεχασιάρη 
Alexis!!!  

Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: