Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΔΩΡΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΡΑ...


… Αφού τα Χριστούγεννα πλέον είναι σε απόσταση αναπνοής, είπα και εγώ με την σειρά μου να σας «προσφέρω» με πολύ αγάπη τα δώρα των εορτών.
ΔΩΡΟ νούμερο 1 και κάπως πιο προσωπικό … Βρήκα και δίνω την απάντηση στην ερώτηση του φίλου μου του Αλέκου. «Αριστερός» καραγκιόζης με 9 γράμματα;;;…
Κ Ο Υ Λ Ο Γ Λ Ο Υ

ΔΩΡΟ νούμερο 2… Επειδή ξέρω το πόσο σας είχε λείψει όλους αυτούς τους μήνες ο Στελλάκης ο Αριστερός, έψαξα και βρήκα για το αρχείο σας την τρομερή ΑΡΙΣΤΕΡΗ διαφήμιση που είχε κάνει πριν από μερικά χρονιά για την LEXUS (ξέρετε αυτό το απλό αυτοκίνητο που το έχει ο κάθε αριστερός)… Μετά από αυτό ελπίζω «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί πικραμένοι να ολοκληρώσετε την συλλογή σας.Φιλιά στο Σπίτι και καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: