Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Σε δίκη για απάτη σε βάρος του δημοσίου ο Λυκουρέζος!!!

Για απάτη εις βάρος του Δημοσίου, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφία και ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας ο γνωστός δικηγόρος, κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Μαζί του στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν και άλλα 26 άτομα, εκ των οποίων 5 δικηγόροι και 7 συμβολαιογράφοι.Πρόκειται για τους δικηγόρους Γιώργο Αβραμόπουλο, Βασίλη Αγιασοφίτη, Κωνσταντίνο Λιδωρίκη, Σπύρο Παπαθανασόπουλο, Δημήτρη Παρασκευόπουλο και Πέτρο Σφαλακάτο, επτά συμβολαιογράφους, έναν μηχανικό, τρεις επιχειρηματίες και έξι ιδιώτες. Όλοι τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση αγοραπωλησίας με πλαστούς τίτλους, περισσοτέρων από 1.000 στρέμματα δασικής έκτασης, στην περιοχή Αιξωνή της Γλυφάδας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατά την έρευνα για το παραδικαστικό κύκλωμα από τους εφέτες ανακριτές, οι οποίοι εντόπισαν απόφαση της πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία, με την οποία «άναβε το πράσινο φως» για τη μεταγραφή του ακινήτου, παρά το εισαγγελικό πόρισμα που έκρινε ότι η έκταση θα έπρεπε να περιέλθει στο Δημόσιο. Το δικαστικό συμβούλιο, πάντως, έπαυσε τη δίωξη εις βάρος της λόγω παραγραφής, ενώ απάλλαξε από τις κατηγορίες άλλα 9 άτομα που φέρονται αναμεμειγμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: