Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Η μείωση των επιτοκίων από τις Κεντρικές Τράπεζες

Η μείωση των επιτοκίων από τις Κεντρικές Τράπεζες, που επαγγέλλεται και προλειαίνεται με "εκθέσεις", "αναλύσεις" και "συστάσεις" είναι σαν να δίνεις την δόση του σε έναν εξαρτημένο. Κάποια στιγμή θα πεθάνει ή από υπερβολική δόση ή από εκφυλισμό των οργάνων του. Το φάρμακο σου δεν μπορεί να είναι το δηλητήριο του.Η διοχέτευση όλο και περισσότερου ρευστού σε ένα σύστημα που από αυτό ακριβώς πάσχει, για να επιζήσουν κάποιοι λίγους μήνες ακόμη ή για να την βγάλουν οι εκλεκτοί τους έως τις εκλογές, θα οδηγήσει μαθηματικά και με βάση την ιστορία, σε πολύ μεγάλο πληθωρισμό (hyper inflation) με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον απλό κόσμο και τις οικονομίες γενικότερα. Ο υψηλός πληθωρισμός δεν είναι άγνωστο φαινόμενο για εμάς τους Έλληνες. Όλοι θα θυμάστε την οικονομική δυσπραγία των αρχών της δεκαετίας του '90 με πληθωρισμό πλησίον του 25%. Φυσικά τότε το χρήμα θα γίνει και δυσεύρετο.Οι απλοί άνθρωποι θα την πληρώσουν.Η πορεία δηλαδή είναι πλέον ένας διπλός δρόμος: α. Ή το ήδη μεγάλο μπαλόνι θα σκάσει τώρα που έχει αρχίσει και τρυπάει με οδυνηρές συνέπειες, ούτως ή άλλως. Eίναι to Deflation, τώρα.β. Ή το μπαλόνι, θα μπαλωθεί και θα φουσκώσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το σενάριο είναι εφιαλτικό. Κάποια στιγμή στο μέλλον η έκρηξη θα είναι τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή, που τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί στο δρόμο της. Αυτή είναι η περίπτωση του Hyper inflation πριν από το Deflation.Και στις 2 περιπτώσεις χαμένος θα είναι ο άμαχος πληθυσμός και οι πρωταίτιοι θα φύγουν από την πίσω πόρτα.Θέλω όμως να σκεφτούμε και το εξής: Αφού η κατάσταση ήταν εκ των πραγμάτων προδιαγεγραμμένη, το έβλεπαν ότι ερχόταν και δεν έκαναν τίποτα ή δεν κατάφεραν να κάνουν, τι συμβαίνει; Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: