Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Μετά τους Κούρδους και οι Αλεβίτες ζητούν δικές τους τηλεοπτικές εκπομπές

Oι αλεβίτες κατά κοινή ομολογία αποτελούν το πιο προοδευτικό κομμάτι της τουρκικής κοινωνίαςΟ πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αλεβί-Μπεκτασί (Alevi Bektaşi Federasyonu) Ali Balkız, ζήτησε από την κρατική τηλεόραση TRT μια ώρα πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της 12ήμερης νηστείας Muharrem, που αρχίζει στις 29 Δεκμβρίου.
Ο Μπαλκίζ, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για το θέμα, είπε ότι η κρατική...τηλεόραση TRT, εκπέμπει ζωντανά κάθε βράδυ, καθ' όλη τη διάρκεια του Ραμαζανιού των σουννιτών τη θρησκευτική τελετή από ισλαμικά τεμένη της Τουρκίας, ενώ η αντίστοιχη θρησκευτική γιορτή των αλεβιτών, η νηστεία Muharrem, περνάει αθόρυβα και απαρατήρητα, χωρίς καμία αναφορά από την κρατική τηλεόραση.
Ο Μπαλκίζ συγκεκριμένα είπε:"Η νηστεία Muharrem αρχίζει στις 29 Δεκεμβρίου.
Καλούμε την κρατική τηλεόραση TRT να εκγαταλείψει την τακτική της φίμωσης των αλεβιτών και να μεταδίδει για μια ώρα, όλο το 12ήμερο της νηστείας, τις αλεβιτικές τελετές Muharrem, για να μάθει η τουρκική κοινή γνώμη και τη δική μας πίστη.

Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας και αναμένουμε θετική ανταπόκριση από τους αρμοδίους. Αυτό αποτελεί δικαίωμά μας, αφού είμαστε ισότιμοι πολίτες με τους σουννίτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: