Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Η Κίνα μετατρέπει μέρος των αποθεματικών της σε χρυσό

Εδώ και αρκετό καιρό τώρα έχει δειλά-δειλά διαρεύσει η πληροφορία στους "παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ" ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας, βλέποντας τα δολλαριακά της αποθέματα (τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, ανέρχονται σε $1,9 τρίς -κατά πρόσφατη δημοσίευση στο Bloomberg) να χάνουν συνεχώς αξία, έχει σκοπό να μετατρέψει ένα μέρος αυτών σε χρυσό.
Τα τωρινά αποθέματα χρυσού της Κίνας είναι δυσανάλογα μικρά -μόνο 600 τόνοι ενώ π.χ. των Η.Π.Α. ανέρχονται σε 8.133,5 τόνους- εν σχέσει με το μέγεθος της οικονομίας, και θα μπορούσαν κάλλιστα να αυξηθούν 5 με 6 φορές ακόμα, όπως δήλωσε ο Hou Huimin, αντιπρόεδρος της China Gold Association στο Πεκίνο. Ήδη η ζήτηση χρυσού στη Κίνα το 2007 αυξήθηκε κατά 23%, χαρίζοντας στη χώρα τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατανάλωση χρυσού (την πρωτιά κατέχουν χρόνια τώρα οι Ινδίες).
Επιπλέον υπάρχει έντονη πιά η αίσθηση ότι ο χρυσός ευρίκεται αυτή τη περίοδο (μετά από συνεχή παρέμβαση μεν αλλά μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων κάποιων κεντρικών τραπεζών...) σε λίαν ελκυστικά επίπεδα τιμών (περί τα $750/ουγγιά) και είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για συσσώρευση.

http://oikonomikablog.pblogs.gr/2008/11/h-kina-metatrepei-meros-twn-apothematikwn-ths-se-hryso.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: