Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Ο Λιάπης απολύει την... Ακρόπολη


Απολύονται ώς το τέλος του έτους από το υπουργείο Πολιτισμού 3.000 συμβασιούχοι. Ανάμεσά τους 4 πολιτικοί μηχανικοί, 2 αρχαιολόγοι και μερικοί μαρμαροτεχνίτες από τα έργα της Ακρόπολης, για τα οποία από την άλλη εβδομάδα δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ ώστε να συνεχιστούν.
Στις εκκλήσεις των υπευθύνων για να μην κλείσουν τα εργοτάξια και γίνουμε άλλη μία φορά διεθνώς ρεζίλι, ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης δηλώνει «απών». Προ μηνός όμως μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είχε υποσχεθεί ότι θα εντάξει τα αναστηλωτικά έργα της Ακρόπολης στο ΕΣΠΑ -κάτι που δεν έκανε- και είχε διαβεβαιώσει τους πολιτικούς μηχανικούς, που είναι απολύτως απαραίτητοι, ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι άνθρωποι αυτοί όμως τώρα απολύονται, όπως και άλλοι 3.000 διαφόρων ειδικοτήτων.Ετσι, πριν από λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς με πανό και πλακάτ χωρίς να κλείσουν την πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο προκειμένου να εκφράσουν τη θλίψη τους για τα χριστουγεννιάτικα δώρα του ΥΠΠΟ: απολύσεις, καθυστέρηση καταβολής μισθών και δώρου, εργασιακή ανασφάλεια και ανακύκλωση εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: