Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ


ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ: ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ, ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΡΡΑΣ / ios@enet.gr
Δοκιμαστική εφαρμογή του «βραχιολιού» παρακολούθησης στη Γαλλία το 2000.Εχει μια περίεργη συνήθεια ο κ. Χατζηγάκης: Συνηθίζει να εξαγγέλλει τις νομοθετικές εμπνεύσεις του από την εκπομπή της Αννας Παναγιωταρέα «Ουδείς αναμάρτητος» στη ΝΕΤ. Το είχαμε επισημάνει στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, με αφορμή τις ρυθμίσεις για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων υπόπτων για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας («Η εικονική καταστολή της παιδεραστίας», 15/6/08). Το ξαναείδαμε τον περασμένο μήνα (20/11/08), με αφορμή την ολοκλήρωση των μέτρων που υποχρεώθηκε να πάρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, κάτω από την πίεση της μαζικής κινητοποίησης των φυλακισμένων σε όλη τη χώρα.
....Στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εισήγαγε το μέτρο, από την αρχή του χρόνου συζητιέται μια ακόμα πιο «ριζοσπαστική» λύση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent» (13/1/08), οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση εμφύτευσης μικροτσίπ σε κατάδικους με αναστολή, έτσι ώστε να γίνεται δυνατή η παρακολούθησή τους από δορυφόρο.
zeitgeist (πνεύμα εποχής) δείτε το Ντοκυμαντέρ αυτό και τα ξαναλέμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: