Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Ο Πολ Βόλκερ πρόεδρος της επιτροπής Ομπάμα για τη σταθεροποίηση των χρηματαγορών


Στην προεδρία της νέας συμβουλευτικής επιτροπής του Λευκού Οίκου για τη σταθεροποίηση των χρηματαγορών πρόκειται να διορίσει τον πρώην πρόεδρο της Fed, Πολ Βόλκερ, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
Το διορισμό του πρώην προέδρου της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας (Fed) επιβεβαίωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του γραφείου του Ομπάμα που έχει αναλάβει τις προετοιμασίες για τη μεταβίβαση της εξουσίας.Ο οικονομολόγος του Πανεπιστημίου του Σικάγο και σύμβουλος του Ομπάμα Όσταν Γκούλσμπι θα διοριστεί διευθυντής προσωπικού της επιτροπής, επιβεβαίωσε άλλος σύμβουλος του γραφείου του Ομπάμα.Η επιτροπή αυτή θα ιδρυθεί για να παρέχει συμβουλές στον Μπαράκ Ομπάμα όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να εξέλθει η χώρα από την τρέχουσα οικονομική κρίση.
Μετά τον Τίμοθι Γκάιθνερ Υπουργό Οικονομίας υπεύθυνο για την κρίση του Σεπτεμβρίου ένα ακόμα λουλούδι της FED έρχεται στο προσκήνιο !!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: