Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Zeitgeist ( 2 ) Addendum

Κυκλοφόρησε η συνέχεια του γνωστού ντοκιμαντέρ Zeitgeist. Το Zeitgeist II Addendum ασχολείται με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και όλα γενικώς τα συστήματα που βασίζονται στο χρήμα. Επίσης διαφαίνεται αυτό που είναι κοινός τόπος σε όσους σκαμπάζουν ελάχιστα από οικονομικά/πολιτική κτλ. Πως οι παγκόσμιοι πόροι αρκούν για να εξασφαλίσουν στους πάντες και άμεσα μια καλή (από άποψη μέσων) ζωή. Για λόγους κέρδους μερικών αυτός ο στόχος (αν ήταν ποτέ στόχος) απομακρύνεται. Τα έθνη, κράτη και θρησκείες είναι μηχανισμοί που υπάγονται στην εξουσία με στόχο την ανισοκατανομή πλούτου και μέσω αυτής την εδραίωση της εξουσίας.Αξίζει να το δείτε!!!

File Information ---
File Name: Zeitgeist II - Addendum.avi
File Size (in bytes): 749,085,828---
Video Information ---
Video Codec Type: DX50Video Codec Name: DivX 5.x/6.x
Frame Width (pixels): 320
Frame Height (pixels): 240Frames Per Second: 29.970
Video Bitrate (kbps): 674
Quality Factor (bits/pixel)/frame: 0.293"---
Audio Information --- Audio Codec: 0x0055 MPEG-1 Layer 3
Audio Sample Rate (Hz): 48000Audio Bitrate(kbps): 128Audio
Bitrate Type: CBR Duration (hh:mm:ss): 02:03:07
Download links

Δεν υπάρχουν σχόλια: