Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Όλι Ρεν: : ''Δεν υπάρχει ουρά για έξοδο από το ευρώ. Υπάρχει ουρά για είσοδο στο ευρώ''

....Αναφερόμενος στην έντονη παραφιλολογία του τελευταίου καιρού για εξόδους από το ευρώ, ο Ολι Ρεν, ήταν κατηγορηματικός: ''Δεν υπάρχει ουρά για έξοδο από το ευρώ. Υπάρχει ουρά για είσοδο στο ευρώ''. Δήλωσε μάλιστα ότι δεν είναι υπέρ θέσπισης νόμου που να επιτρέπει την έξοδο από την ευρωζώνη και τόνισε πως η Ευρώπη πρέπει να μάθει το μάθημά της από την ελληνική περίπτωση και να επεκτείνει την επιτήρηση στα κράτη - μέλη.
«Η Ευρώπη αντιμετωπίζει με αμεσότητα την οικονομική κρίση», «πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σοβαροί ζητώντας περισσότερες οικονομικές μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε ο Ρεν, ξεκαθαρίζοντας «πρέπει να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του».
Υπέρ της εποπτείας των εθνικών προϋπολογισμών των κρατών-μελών της ευρωζώνης, τάσσεται ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Κατά την εισήγηση της Επιτροπής για καλύτερη εποπτεία των εθνικών προϋπολογισμών, ο Μπαρόζο δηλώνει ότι η Κομισίον εκμεταλλεύεται την παρούσα ευκαιρία προκειμένου να ενισχύσει το συντονισμό της οικονομικής πολιτικής και της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην Ευρώπη.
"Ας είμαστε ξεκάθαροι - χωρίς κυρώσεις σε πιθανή απόκλιση από τους στόχους της δημοσιονομική πειθαρχίας δεν θα μπορέσει να είανι αξιόπιστος ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης», δήλωσε ο Μπαρόζο, δίνοντας βαθύτερη διάσταση στο νέο δόγμα της Ε.Ε.
http://www.newstrap.gr
Σημ.axinosp:Με αυτές τις αναρτήσεις για την Γερμανία για την αποχώρηση της από την Ευρωζώνη ή όχι, ας περιμένουμε δύο μερούλες.
Έτσι και αλλιώς αυτή η φήμη έχει ήδη απλωθεί στην ΕΕ για να γίνονται και ερωτήσεις επί του Θέματος, στον Όλι Ρεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: