Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ο ΛΑΜΨΗ 92,3 ΣΤΟ BAZAAR ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΜΥΜΩΝΗ»


Μεγάλοι εισαγωγικοί οίκοι κι άλλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και διαθέτουν ρούχα από την ανοιξιάτικη κολεξιόν τους για να πωληθούν στο bazaar της «ΑΜΥΜΩΝΗ» που διοργανώνεται στις 25, 26 και 27 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο.

Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει και τμήμα second hand με ελαφρώς μεταχειρισμένα επώνυμα ρούχα «γνωστών κυριών» καθώς και ένα ειδικό τμήμα με ρούχα και αξεσουάρ ινδικής προέλευσης.

Με χορηγό επικοινωνίας τον ΛΑΜΨΗ 92,3 η διοργάνωση έχει σκοπό να βοηθήσει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για Άτομα με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ». (www.amimoni.com).

Το Bazaar θα λειτουργεί θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Συμμετέχουν:

Vardas, FFG Felous, Shop and Trade, NOTOS COM, LAKIS GAVALAS, ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΟΝΗ κι άλλοι.

Μαζί τους δεκαπέντε Σχεδιαστές Μόδας μεταξύ των οποίων οι COSTAS FALIAKOS by CHRISTOS PETRIDIS, MILTOS, KATHY HEYNDELS, ΛΟΥΚΙΑ, ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ AΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ, VICTORIA KYRIAKIDES συμμετέχουν στη φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια με απογευματινά και βραδινά σύνολα.

Οι βιοτεχνίες CINEMA, RAXEVSKY, MYMOO, YAZZ, LEONARDS και πολλοί άλλοι, επίσης, δίνουν το παρόν τους στο bazaar!

Οι επισκέπτριες μπορούν να βρουν ακόμη χειροποίητες σαγιονάρες, κοσμήματα, καφτάνια, γνωστά καλλυντικά (των εταιριών NOTOS COM και AVON), καπέλα, κοκτέιλ φορέματα, επώνυμα jeans κλπ σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές.
ΛΑΜΨΗ FM
Σημ.axinosp:Ζήλεψε και ο Λάτσης με το κοινωφελές του ίδρυμα και θέλει και αυτός μια βραδυά στο Πολεμικό Μουσείο. Ελπίζω να μην έφερε την Τούβλη να του κάνει τσιμπούκια, για σπάσιμο στην Τζούλια. Κατά τα άλλα η πούστρα ο Βενιζέλος δεν ξέρει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: