Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μαχόμενη «έπεσε» η Εθνική Ελλάδος


Η Εθνική Ελλάδας έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί έναντι της Αργεντινής χθες, αλλά έχασε με 2-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ολοκληρώνοντας πλέον ένα ταξίδι γεμάτο πολύτιμες εμπειρίες υψηλού επιπέδου. Ετσι, η ομάδα του Μαραντόνα θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» το Μεξικό και η Νότια Κορέα, που προκρίθηκε κι αυτή εις βάρος της Νιγηρίας (2-2), θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ουρουγουάη. Ολα τα χθεσινά γεγονότα και οι σημερινοί «τελικοί» στον Γ΄ και Δ΄ όμιλο.
Καθημερινή
Σημ.axinosp:Είδαμε τον αγώνα στο El Bandoneon Cafe μαζί Έλληνες και Αργεντίνοι !!
Πολύ κέφι, χωρίς φανατισμούς, ήπιαμε Αργεντίνικες μπύρες Quilmes , χειροκροτήσαμε τον Τζόρβα για τα "άπιαστα" που απέκρουσε και στο τέλος τσίμπησα και μια Αργεντίνικη σημαία που είχα βάλει στο μάτι από τον φίλο μου τον Λούι. Η εξυπηρέτηση ήταν απίστευτη , τέτοια μέρα σε ένα μαγαζί που δεν έπεφτε καρφίτσα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Μόνη παραφωνία οι τηλεοπτικές κάμερες του Alter που προσπαθούσαν να βγάλουν θέμα βλέποντας Έλληνες και Αργεντίνους να κάθονται μαζί, χωρίς να τσακώνονται αλλά να το διασκεδάζουν, φορώντας ο καθένας την φανέλα της δικιάς του Εθνικής ομάδας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: