Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Πορτογαλία:Οι πορτογαλικές τράπεζες διπλασίασαν τον Μάιο τα δάνεια τους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Οι πορτογαλικές τράπεζες διπλασίασαν τον προηγούμενο μήνα τα δάνεια τους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σε σχεδόν 36 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα από την Τράπεζα της Πορτογαλίας.
Σύμφωνα με την μηνιαία αναφορά του Ιουνίου της Τράπεζας της Πορτογαλίας, οι πορτογαλικές τράπεζες δανείστηκαν τον Μάιο από την ΕΚΤ 35,8 δισεκατομμύρια ευρώ έναντι 17,7 δισεκατομμύρια ευρώ που είχαν δανειστεί τον Απρίλιο.
"Πρόκειται για μία τεράστια αύξηση, αλλά δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη.
Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι πορτογαλικές τράπεζες δυσκολεύονται να εκδίδουν ομολογιακά δάνεια, ιδιαίτερα στο εξωτερικό", δήλωσε ο Χοάο Περέιρα Λέιτε της Banco Carregosa.
Σύμφωνα με αυτόν τον αναλυτή, το πορτογαλικό οικονομικό σύστημα είναι σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση από την αύξηση των επιτοκίων του πορτογαλικού κρατικού εξωτερικού χρέους, λόγω της επιδείνωσης των δημόσιων οικονομικών της χώρας.
Η Πορτογαλία κατάφερε να εξασφαλίσει σήμερα 943 εκατομμύρια ευρώ μετά από την έκδοση πενταετών ομολόγων αλλά με επιτόκιο 4,657% έναντι 3,701% που ήταν τον Μάιο.
"Αν το πορτογαλικό κράτος αναχρηματοδοτηθεί κατά 4,6%, αυτό σημαίνει ότι οι πορτογαλικές τράπεζες θα πρέπει να πληρώσουν 6% ή 7% σε επιτόκια στις οικονομικές αγορές, έναντι 1% στην ΕΚΤ", πρόσθεσε ο αναλυτής.

ΕΧΠΡΕΣ

Σημ.axinosp:Πορτογαλία άλλο ένα "μπάζο" στα τόσα άλλα "μπάζα", Τραπεζικά συστήματα. Φυσικά και εκεί οι αδελφοί Σοσιαληστές του Σώκρατες, αφήνουν τους Τοκογλύφους-Βαμπίρ να αλωνίζουν την χώρα και να ρουφάνε τη ζωή του κόσμου.
Η Σοσιαλιστική Διεθνής με αρχηγό το δικό μας Παπατζή κάνει συναντήσεις με τους άλλους απατεώνες Σοσιαλιστές και με Αντιπρόεδρο τον Εγκληματία πολέμου Ισραηλινό Ehud Barak στην Νέα Υόρκη στο κτίριο του ΟΗΕ όχι πολύ μακρυά από τους Τραπεζίτες την Wall Street.
Ήρθαν να πάρουν "γραμμή" από τα Αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: