Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η Φούσκα των Ελληνικών Τραπεζών !!



Φωτό από Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Σε μια χώρα που δεν θα ήταν Μπανανία και ο ελεγκτικός μηχανισμός της Τράπεζας της Ελλάδος, θα ήταν ανεξάρτητος και όχι υποχείριο του Προβόπουλου, ενός από τους πιό αδρά αμειβόμενους παγκοσμίως, μόνο με αυτές τις φωτογραφίες θα έκλεινε τις παραπάνω Ζόμπι Τράπεζες.
Σκεφτείτε τι γίνεται , όταν ξέρεις ότι τα δάνεια είναι μέρος του ενεργητικού των τραπεζών και ότι 2 στα 5 δάνεια το 2009 έχουν βαρέσει κόκκινο, δηλαδή έχουν σταματήσει να πληρώνονται.
Το 2009 είχαμε επισφάλειες 7,7% με κεφαλαιακή επάρκεια στην καλύτερη 8%.
Στοιχεία για το πεντάμηνο του 2010 δεν παρουσιάζονται πουθενά, ούτε για καταθέσεις , ούτε για επισφαλή δάνεια , γιατί απλά γίνεται τρομερή συγκάλυψη από Τραπεζίτες και Πολιτικούς, για το Ζόμπι Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα.
Δεν μιλάμε για τις καταθέσεις που μερικοί τις επόμενες μέρες θα κλαίνε, φοβούμενοι να σηκώσουν τα λεφτά τους, με το επερχόμενο Τραπεζικό ΚΡΑΧ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: