Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μαρία Κορινθίου: My City

Aνακρίνουμε την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου για όλα εκείνα που έχει ξεχωρίσει, λατρεύει αλλά και μισεί στην πόλη. Έχοντας μόλις τελειώσει τις θεατρικές της υποχρεώσεις, προσπαθεί πλέον να απολαύσει τις στιγμές της με το σύζυγό της -επίσης ηθοποιό- Γιάννη Αϊβάζη και την κορούλα τους Ισμήνη. Παρόλο που τις τελευταίες μέρες πέρασε δύσκολες ώρες εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης της γιαγιάς, την ευχαριστούμε που μας αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της!

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1) Τρελαίνομαι να πηγαίνω για ψώνια με την κόρη μου Ισμήνη, σε οποιοδήποτε κατάστημα Jumbo -αλλά συνήθως καταλήγουμε σε αυτό του Αμαρουσίου, δίπλα στο Mall.

2) Μια από τις λατρεμένες συνήθειες είναι να πηγαίνουμε με τον Γιάννη δυο φορές την εβδομάδα να βλέπουμε ταινίες στην Gold class αίθουσα στα Village του Mall.

3) Απολαμβάνω πολύ το φαγητό τα Σαββατοκύριακα το μεσημέρι στο Nice & Easy, που είναι Σκουφά και Ομήρου.

4) Μου αρέσει να οδηγώ -ιδιαίτερα τα βράδια- στην περιφερειακή Υμηττού στην Αττική οδό.

5) Απολαμβάνω να πηγαίνω βόλτα τα τέσσερα σκυλιά μου, τη Λόρκα, τον Ιβάν, τον Μάρκος και τον Ιάγο στο πάρκο του Παλιού Ψυχικού, στα τένις, απέναντι από το Αρσάκειο.

6) Κάθε πρωί, όταν έχω δουλειά, πάντα παίρνω καφέ από τα Starbucks Χαλανδρίου που βρίσκονται απέναντι από το Κολέγιο επί της Κηφισίας.

7) Με τον Γιάννη μάς αρέσει να πηγαίνουμε για ποτό στο Villa Mercedes, όποτε φυσικά μπορούμε και έχουμε χρόνο.

8) Λατρεύω την Πλάκα, κάθε μεσημέρι Κυριακής. Αγαπώ πολύ αυτή την περιοχή.

9) Συνηθίζω να πηγαίνω στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή Αθηνάς- Ερμού-Μοναστηράκι, στις αντικερί που βρίσκω διάφορα μικροπράγματα.

10) Αγαπημένη συνήθεια έχουμε ως οικογένεια να πηγαίνουμε στο Park Avenue που έχει ωραίο παιδότοπο και καρουσέλ για τη μικρή...



10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1) Με ενοχλεί το γεγονός ότι μετά τις 21:00 το βράδυ δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στην οδό Αθηνάς γιατί φοβάσαι.

2) Απεχθάνομαι την κίνηση στο Ψυχικό τα μεσημέρια. Δεν μπορείς να περάσεις καθόλου από τα σχολικά που έχουν εκεί ιδιωτικά σχολεία όπως το Κολέγιο, το Αρσάκειο και αυτό του Μωραΐτη.

3) Εκνευρίζομαι που, όποτε πάω να ψωνίσω, δεν μπορώ να βρω πάρκιγκ στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στον Φάρο Ψυχικού.

4) Ενοχλούμαι όταν περνάω το βράδυ από την Ιερά οδό και Κωνσταντινουπόλεως, στις γραμμές του τρένου, και υπάρχουν 20 και πάνω αλλοδαποί, οι οποίοι επιμένουν τρομερά να σου καθαρίσουν τα τζάμια και δεν σε αφήνουν να περάσεις.

5) Μισώ την κίνηση που έχει η Βεΐκου, συγκεκριμένα στις 18:00 το απόγευμα, την ώρα που γυρίζω από αυτό το δρόμο.

6) Με ενοχλεί η αγένεια όσων έχουν μαγαζιά, ιδιαίτερα αντικερί, στο Μοναστηράκι -μηδενός εξαιρουμένου!

7) Δεν μου αρέσει που η περιοχή Βοτανικός-Κεραμεικός και ευρύτερα, αν και έχει αρκετά θέατρα, δεν έχει αναβαθμιστεί όσο θα έπρεπε.

8) Με ενοχλούν οι οδηγοί στα μηχανάκια που δεν προσέχουν καθόλου και μάλιστα απαιτούν εσύ να τους προσέχεις. Γενικά, με εκνευρίζουν οι αγενέστατοι οδηγοί!

9) Δεν μου αρέσει που, όποτε πηγαίνω στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Αγία Βαρβάρα του Ψυχικού, περιμένω απίστευτες ώρες γιατί έχει πάντα πολύ κόσμο -και δυστυχώς και μεγάλη αγένεια...

10) Μισώ το φανάρι στην Πατριάρχου Ιωακείμ και Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι. Μπορεί να σε κάνει να περιμένεις με τις ώρες.

http://www.athensmagazine.gr
από Κωνσταντίνο Βέργο
Σημ.axinosp:Ορίστε από δώ και πέρα θα βάζω ειδήσεις από την Show-Biz και όχι μόνο οικονομικά και πολιτικά θέματα.
Το φιλοσοφικό ερώτημα, υπάρχει ζωή μετά το Mall, δεν απαντήθηκε με βεβαιότητα από την νεαρά ηθοποιό. Προσέξτε το βλέμμα του σκύλου στην φωτό, προβληματισμένος και εκείνος..
Στο ερώτημα:"Oι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές", τι ισχύει για την Μαρία Κορινθίου ;
Μάλλον την απάντηση δίνει η Λεπίδα του Όκκαμ " Όταν δύο θεωρίες παρέχουν εξίσου ακριβείς προβλέψεις, πάντα επιλέγουμε την απλούστερη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: