Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Γκέϊτς και Μπάφετ δωρίζουν τη περιουσία τους

Οι δύο πλουσιότεροι Αμερικανοί, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ουόρεν Μπάφετ, ανακοίνωσαν πως θα επιχειρήσουν να πείσουν τους αντίστοιχους πλουσίους (εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους) να δωρίσουν τη μισή τους περιουσία σε αγαθοεργίες, όπως σκοπεύουν να πράξουν οι ίδιοι.

Σε άρθρο τους, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune, οι Γκέιτς και Μπάφετ αποκαλύπτουν πως η ιδέα τούτη γονιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου που είχε οργανωθεί τον Μάιο του 2009 στη Νέα Υόρκη, στο οποίο παρέστησαν και ο δήμαρχος της μεγαλούπολης Μάικλ Μπλούμπεργκ και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Όπρα Γουΐνφρι.

Σύμφωνα με τους δύο μαικήνες, που είναι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ο δεύτερος και ο τρίτος στην κατάταξη των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, εάν αυτή η ιδέα υλοποιηθεί θα αλλάξει συθέμελα την όλη εικόνα της φιλανθρωπίας.

Ήδη ενεργά εμπλεκόμενος στα έργα της φιλανθρωπίας, μέσω του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, ο ιδρυτής της Microsoft προτείνει το ποσοστό του 50% να είναι μόνον το «πλατύσκαλο».

Από την πλευρά του, ο 79 ετών Μπάφετ-του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 47 δισ.δολάρια-υποσχέθηκε πως θα διαθέσει το «99% του κεφαλαίου του για φιλανθρωπικά έργα, είτε εν ζωή, είτε μετά θάνατον». Αφού συζήτησε με τους οικείους του, ο επενδυτής αποφάσισε να «κρατήσουν ό,τι χρειάζονται και να δωρίσουν τα υπόλοιπα για να καλυφθούν οι ανάγκες της κοινωνίας».

Το Fortune αποκαλύπτει πως και άλλα ζευγάρια εκατομμυριούχου έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των Γκέιτς και Μπάφετ. Ο συνιδρυτής της μεσιτικής εταιρείας Kaufman & Broad Έλι Μπρόαντ και η σύζυγός του Έντι, ή ο πρώην επικεφαλής της Cisco Τζον Μόργκριντζ και η σύζυγός του Τάσια, έχουν υποσχεθεί επίσης να δωρίσουν τη μισή τους περιουσία σε αγαθοεργίες.

http://stock.ana-mpa.gr
Σημ.axinosp:Ρε ότι και να κάνετε, δεν την γλυτώνετε από τα πεινασμένα Ζόμπι των ανέργων !!

1 σχόλιο:

Alexandros Biohazardous είπε...

Μάζεψαν όλα αυτά τα χρήματα-με τους όποιους τρόπους- και τώρα τα γυρνάνε στην "πονεμένη" κοινωνία;Πιο πολύ πυροτέχνημα μου φαίνεται....