Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Γ. Παπανδρέου: για τις Τράπεζες πήραμε τα μέτρα !!!

Ενώ η Βουλή έγινε πεδίο σύγκρουσης για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αποκαλύπτεται ότι σε δηλώσεις του στο εξωτερικό ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε κυνικότατα ότι , ούτε λίγο, ούτε πολύ, πήραν τα μέτρα για να καθησυχάσουν τις Τράπεζες !!!

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην «Ελευθεροτυπία» στη συνέντευξη που έδωσε μέσω του δικτύου FOX και σε παρατήρηση της Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου Νικόλ Πεταλίδης, για το «αν η Ελλάδα είναι σε θέση να εξοφλήσει τις δανειακές της υποχρεώσεις προς ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες», ο κ. Παπανδρέου είπε σχετικά: «Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποδεχτήκαμε το συγκεκριμένο πακέτο και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η Ε.Ε. στηρίζει σθεναρά την ελληνική οικονομία και τις προσπάθειές μας, τις προσπάθειες της κυβέρνησης, να προχωρήσουμε σε όλες αυτές τις αλλαγές, διότι κατέχουν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων. Έχουν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα και δεν θα ήθελαν να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών, ούτε και επιθυμούμε εμείς κάτι τέτοιο. Το πακέτο, επομένως, δημιουργήθηκε ακριβώς για να καθησυχάσει τους επενδυτές, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται πιθανότητα χρεοκοπίας».

Δηλαδή τα μέτρα δεν τα πήραν για να σωθεί η χώρα, αλλά οι τράπεζες.
http://www.antinews.gr/?p=51287
Σημ.axinosp:

Δεν υπάρχουν σχόλια: